984
23 рідкісних архівних пострілів, які змінять вашу ідею історії Ви ніколи не бачили цього до!
Ви один з тих поліматів, які постійно мріяли про навчання щось нове та поглинати знання, як потужний пилосос? Оприлюднено редакційну колегію онлайн-ресурсу. Наша команда підготувала для Вас ще один вибір з неофіційних рубрик «Рі історичні фотографії». Ця фотографія була побачена кількома - вони були колись приховані від цікавих поглядів громадськості. Кожна з фотографій є відображенням певної історичної епохи.
Це 23 рідкісні історичні фотографії великого і відомого, які, як машина часу, перевозять вас до минулого. Готовий для пригод? Тоді поспішайте!
Дерев'яний Аллен з родиною в Ленінграді, 1978.
Едді Мерфі на сніданок в Парижі, 1985.
Цей елемент у XVII столітті був використаний в Європі як пропа для аналога гри в пляшці.
р.
Паркінг багато занедбаних автомобілів, ЧАЕС, 1986.
Bruce Willis і Sybill вівчарка, 1986
р.
Захисні уніформи для жінок, що працюють на військових заводах. Дівчинка по праву являє собою захисну латунь з пластику, США, 1943 р.
Коли борошняні виробники навчилися під час Великої депресії, які вражають мами іноді пришивають одяг з борошняних мішків для своїх дітей, вони запустили сумки різнокольорових фабричних тканин, США, 1930-х років.
Frank Sinatra оточений божевільними шанувальниками, 1940-ті роки.
Приватна Сергіївка. 6-річному хлопчику одягнувся бійцем.
Краків, 1970 (фотооператор Jan Morek).
koala напої з ложки, Австралія, 1900.
Маски жіночих панчохів, в яких брати Стріттон з Великобританії загинули їх жертви, 1900-ті рр.
парфумерний обприскувач, 1952.
Фіналісти конкурсу Міс Америка, 1933.
Музичний Моби, 1987.
Музей робітників і археологів збирають ногу динозавра в 1916 р.
Фрідріх Ніцша в психіатричному лікарні, 1899 р.
Р
Le Centenaire, Франція, 1889.
Альберт Ейнштейн, 1933.
Михайло Кетон і Тим Буртон під час зйомок Бетмена 1989 року.
Експериментальна станція тестування маски газу, Лондон, 1932.
Mahatma Gandhi є танці.
Що здивувало мене найпомітнішим був танці Махатема Ганді. Стара людина була міцною! Я впевнений, що ви не пошкодуєте, що ваш дорогоцінний час дивиться на фотографії. Я думаю, що ваші друзі будуть зацікавлені в відкритті завіси історії. Поділіться цими архівними фотографіями з ними.
за допомогою igenno ru
Це 23 рідкісні історичні фотографії великого і відомого, які, як машина часу, перевозять вас до минулого. Готовий для пригод? Тоді поспішайте!
Дерев'яний Аллен з родиною в Ленінграді, 1978.
Едді Мерфі на сніданок в Парижі, 1985.
Цей елемент у XVII столітті був використаний в Європі як пропа для аналога гри в пляшці.
р.
Паркінг багато занедбаних автомобілів, ЧАЕС, 1986.
Bruce Willis і Sybill вівчарка, 1986
р.
Захисні уніформи для жінок, що працюють на військових заводах. Дівчинка по праву являє собою захисну латунь з пластику, США, 1943 р.
Коли борошняні виробники навчилися під час Великої депресії, які вражають мами іноді пришивають одяг з борошняних мішків для своїх дітей, вони запустили сумки різнокольорових фабричних тканин, США, 1930-х років.
Frank Sinatra оточений божевільними шанувальниками, 1940-ті роки.
Приватна Сергіївка. 6-річному хлопчику одягнувся бійцем.
Краків, 1970 (фотооператор Jan Morek).
koala напої з ложки, Австралія, 1900.
Маски жіночих панчохів, в яких брати Стріттон з Великобританії загинули їх жертви, 1900-ті рр.
парфумерний обприскувач, 1952.
Фіналісти конкурсу Міс Америка, 1933.
Музичний Моби, 1987.
Музей робітників і археологів збирають ногу динозавра в 1916 р.
Фрідріх Ніцша в психіатричному лікарні, 1899 р.
Р
Le Centenaire, Франція, 1889.
Альберт Ейнштейн, 1933.
Михайло Кетон і Тим Буртон під час зйомок Бетмена 1989 року.
Експериментальна станція тестування маски газу, Лондон, 1932.
Mahatma Gandhi є танці.
Що здивувало мене найпомітнішим був танці Махатема Ганді. Стара людина була міцною! Я впевнений, що ви не пошкодуєте, що ваш дорогоцінний час дивиться на фотографії. Я думаю, що ваші друзі будуть зацікавлені в відкритті завіси історії. Поділіться цими архівними фотографіями з ними.
за допомогою igenno ru
Це різниця між «любом» і «на любов». Революція погляду!
Мій батько зловживав цей відключений хлопчик. Але дія сестри заслуговують.