«У мене є одна зморшка і я сидів на ній». Історія неперевершеного Жанна Калмана.

Життя має бути проживати таким чином, що коли смерть зі списком приходить, щоб прийняти вас до своєї справи і починає прокручуватися через ваш фільм життя, він буде проголошено з сюрпризом: «Дуже круто, знову повторюємо!» Це, швидше за все, справа з Жанном Луїсом Калманом – чим вища влада не хотіла відійти від цього світу, тому вона проживала 122 років і 164 днів, тим самим встановлюючи світовий рекорд. Ця жінка відома всьому світу, як найдовший живий чоловік на землі, народження якого і смерть відомі.

Кілька фактів від життя несухого Жанна Калмана. вона рідна французька, народилася в Орлі в сім'ї аристократів. Коли Жанна була 8, Едісон винайдена лампочка світла. Коли вона була побудована 14, Ейфелева вежа. На 21, одружився з далеким родичем.

Він важко вірити, але один раз в юності Жанна зустрівся з Ван Гог. «Він був брудний, слабо одягнений і похмурий», - прокоментував інтерв’ю 100-річчя від дня народження великого художника.

Багато людей не живуть до 85 років, а Жанн Калман не тільки жив, але в цьому віці почав займатися огорожею. Не дивно? У її столітті цей бабуся використовується для їзди на велосипеді. У віці 115 вона отримала роль у фільмі, на 121 вона взяла участь у музичній господині планети.

«У мене є одна зморшка і я сидів на ній!» - сказав він По дорозі Жанна тільки у віці 117 подарувала курити і дала щоденний аперітіф перед обідом. Відносно кажуть, що до останнього часу вона любила гострі приправи і пряні страви. «Я люблю з вином»,

Залізо, Жанна оживила всіх своїх дітей і навіть онуків, тому не залишилося спадкоємців. У віці 90 років вона зробила удар з Raffrey, 47-річний юрист, щоб у спадку свого будинку платити її щомісячну оренду до тих пір, поки вона загинула. Згідно з підрахунками, вартість будинку приблизно дорівнює кількості, яку адвокат повинен сплатити понад 10 років. Йоанна посміхалася: Рафрей не тільки оплачується протягом 30 років, але і загинув перед суперстарою жінкою в віці 77 років. Це не все: згідно договору, вдоволення померлих продовжених платежів.

Калман пережили 17 (!) президенти своєї країни. Коли запитав, що секрет її довголіття, вона відповів, мислення, «Я думаю, що я ніколи не працював». За останні сім років свого життя було дуже важко прогулятися (пошкодження стегна відчуло себе), але ця мегабабула зберегла чіткий розум і яскрава пам'ять для відпочинку її життя. У одному інтерв'ю кореспондент сказав: «Чи ви!» Травень наступного року...' «Чому не?» Ви не дивитесь так погано!

До останнього дихання ця крихка і дівоча стара жінка залишилася іконою стилю: біла блузка, чорні брюки, а ряд перлів завжди мухається навколо її шиї. «Я думаю, що я збираю сміху», - сказав мій бабуся. Коли Жанна залишила цей світ в 123-му році життя, очевидно, не тільки вона сміється, але і доля сама. Ця жінка ніколи не стала дискримінацією і викликом життя щодня. І доля, як ви знаєте, любить вибро, тому не зобов'язався змагатися з кальцієм. Розкажіть всі ваші друзі про цю чуйну стару леді: нехай вони також знають секрети довголіття того, що всі Франції знають.

за допомогою igenno ru