663
21 боляче знайоме, що передає дух радянської епохи. Ви не забули!
Життя є постійним циклом. Час летить без... Всі зміни: чимось вичерпається і зникає, щось нове заміняє. Я, ймовірно, ніколи не відповідав на сучасні зручності та сучасні технології. Ви повинні використовуватися для комфорту. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але давайте зануритися в атмосферу СРСР на даний момент і пам'ятати минуле. Я не заперечую, що час був непросто і навіть, я не боятися цього слова, важко - Я не хочу повернутися туди. Ми завжди пам'ятаємо речі, які нагадують нам дитинства і молоді - кращі періоди життя кожної людини!
Це 21 меморабілію, що передає незабутній дух суворого повсякденного життя в СРСР. О, це було. .
1,1 км Суха фарба. Кожен з нас запланований на майбутнє Пікассо. й
2,2 км Скляні пляшки для молочних продуктів. Коли ми придбали ці пляшки, ми отримали наш перший Paycheck.
3. У Монтана електронні застібки. У вас є ті 15 простих мелодій в голові занадто?
4. У Стекло облицьоване. Ви, ймовірно, все ще є те, що десь. Це вічно!
5. Умань Настільний хокею. Ми не грали!
р.
6. Жнівень Гумовий кульок. Він вічний, чесний!
р.
7. Про нас Радіо. Зрозуміло, як змінилися речі. Тепер радіо вписується в звичайному мобільний телефон.
9955181р.
8. У Потрійне кологне. З дому!
р.
9. Навігація Камера Смена. Я пам'ятаю мій dad показ фільму у ванній кімнаті з підсвічуванням. Зеніт і ФЕД.
10. Ракетний вакуум. У мене є один на балконі. . й
11. Набір цифр, листів та сильних матеріалів. Ось як ми навчимося алфавіту, як підрахувати і писати.
12. Машина для горіння деревини. Ось так, як я шуок мій пальчик!
13.00 р. Проектор. О, як приємно пам'ятати сімейні кіно ночей!
14. Перемикання жаба. Це те, що мій nephews грати зараз.
15.00 р. Коробка посилок фанери. Такі ящики, як правило, пізніше знайшли додаткове використання в господарстві.
16.00 р. Піратний ніж. Де куртка Sparrow для наших хлопчиків-початківців? й
17. Індійський чай, або чай зі слонами. Вони кажуть, що він зробив великий хіф. Тільки спирт міцний!
18 років Мисливський фляск. Це була справа для кожного рибалки і мисливця.
19.00 р. Конструктор для жорстоких хлопців. Ось як я навчився використовувати ключ.
20. пістолет з поршнями. З такою гарматою кожен хлопчик відчував себе як буря навколо.
21. Килим. Ну, де без нього?!
371263
Пам'ятайте, коли ви були молодими? У вас є якісь з цих речей? По суті, багато все ще мають їх. Я подарував волі ностальгії - тепер діляться теплими спогадами з колегою.
за допомогою igenno ru
Це 21 меморабілію, що передає незабутній дух суворого повсякденного життя в СРСР. О, це було. .
1,1 км Суха фарба. Кожен з нас запланований на майбутнє Пікассо. й
2,2 км Скляні пляшки для молочних продуктів. Коли ми придбали ці пляшки, ми отримали наш перший Paycheck.
3. У Монтана електронні застібки. У вас є ті 15 простих мелодій в голові занадто?
4. У Стекло облицьоване. Ви, ймовірно, все ще є те, що десь. Це вічно!
5. Умань Настільний хокею. Ми не грали!
р.
6. Жнівень Гумовий кульок. Він вічний, чесний!
р.
7. Про нас Радіо. Зрозуміло, як змінилися речі. Тепер радіо вписується в звичайному мобільний телефон.
9955181р.
8. У Потрійне кологне. З дому!
р.
9. Навігація Камера Смена. Я пам'ятаю мій dad показ фільму у ванній кімнаті з підсвічуванням. Зеніт і ФЕД.
10. Ракетний вакуум. У мене є один на балконі. . й
11. Набір цифр, листів та сильних матеріалів. Ось як ми навчимося алфавіту, як підрахувати і писати.
12. Машина для горіння деревини. Ось так, як я шуок мій пальчик!
13.00 р. Проектор. О, як приємно пам'ятати сімейні кіно ночей!
14. Перемикання жаба. Це те, що мій nephews грати зараз.
15.00 р. Коробка посилок фанери. Такі ящики, як правило, пізніше знайшли додаткове використання в господарстві.
16.00 р. Піратний ніж. Де куртка Sparrow для наших хлопчиків-початківців? й
17. Індійський чай, або чай зі слонами. Вони кажуть, що він зробив великий хіф. Тільки спирт міцний!
18 років Мисливський фляск. Це була справа для кожного рибалки і мисливця.
19.00 р. Конструктор для жорстоких хлопців. Ось як я навчився використовувати ключ.
20. пістолет з поршнями. З такою гарматою кожен хлопчик відчував себе як буря навколо.
21. Килим. Ну, де без нього?!
371263
Пам'ятайте, коли ви були молодими? У вас є якісь з цих речей? По суті, багато все ще мають їх. Я подарував волі ностальгії - тепер діляться теплими спогадами з колегою.
за допомогою igenno ru
20 яскравих котирування генія Сергія Капіца. Людина з літерою столиці!
Коли ви подивитеся на ці 3D-підлоги, здається, як шматок природи під ногами. Дивовижна