вона тільки 18 років, але вона вже готова дати голову до відомого путур'єра. Я знаходжу до цієї дівчини!

резидент Лонг-Айленд, в Нью-Йорку, Анжела Клейтон є звичайною 18-річною дівчиною. Не відчувається тенденціям сучасної епохи. Молода леді захоплює аніме і активно бере участь у косплей-шоу. Ця пристрасть, яка зробила Clayton, відкриває талант для пошиття. Для того щоб не переплатити костюми для косплею, дівчина вирішила взяти на нитку і голку. Пізніше він перетворився в реальний хобі. Angela Clayton створює сліпучі наряди, які можна побачити лише в ілюстраціях для казок про принцеси. З таких суконь порадує будь-якого представника прекрасної половини людства!

Без будь-яких перебільшень, не можна відірвати роботи молодого таланту. Від Бога!

вона тільки 18 років, але вона вже готова дати голову до відомого путур'єра. Я знаходжу до цієї дівчини!

Цікаво зауважити, що Анжела дійсно самонедбала. Ні один навчив її шити.

«Я насолоджуюсь свободою, яка пошиття дає мені. Я навіть не боятися труднощів в цій тривожній роботі!

Все почалося з косплейових суконь. . й

вона тільки 18 років, але вона вже готова дати голову до відомого путур'єра. Я знаходжу до цієї дівчини! Р

Але Клейтон пізніше відійшов від костюмів вечірні наряди і почав пошиття історичних суконь.

Авторські наряди від Angela Clayton здобули шалену популярність. Дівчинка навіть завантажує всі навчальні семінари на своєму YouTube каналі.

вона тільки 18 років, але вона вже готова дати голову до відомого путур'єра. Я знаходжу до цієї дівчини! р.

до 1 2 3 4 5+

вона тільки 18 років, але вона вже готова дати голову до відомого путур'єра. Я знаходжу до цієї дівчини! р.

Ви повинні подивитися на ці фотографії з покриттям дихання. Кожен наряд чудовий ... Так молодий і так талановитий. Дівчина має золоті руки! Скажіть своїх друзів про казкові наряди Ангели Клейтона.

angelaclayton.crevado.com