783
вона тільки 18 років, але вона вже готова дати голову до відомого путур'єра. Я знаходжу до цієї дівчини!
резидент Лонг-Айленд, в Нью-Йорку, Анжела Клейтон є звичайною 18-річною дівчиною. Не відчувається тенденціям сучасної епохи. Молода леді захоплює аніме і активно бере участь у косплей-шоу. Ця пристрасть, яка зробила Clayton, відкриває талант для пошиття. Для того щоб не переплатити костюми для косплею, дівчина вирішила взяти на нитку і голку. Пізніше він перетворився в реальний хобі. Angela Clayton створює сліпучі наряди, які можна побачити лише в ілюстраціях для казок про принцеси. З таких суконь порадує будь-якого представника прекрасної половини людства!
Без будь-яких перебільшень, не можна відірвати роботи молодого таланту. Від Бога!
Цікаво зауважити, що Анжела дійсно самонедбала. Ні один навчив її шити.
«Я насолоджуюсь свободою, яка пошиття дає мені. Я навіть не боятися труднощів в цій тривожній роботі!
Все почалося з косплейових суконь. . й
Р
Але Клейтон пізніше відійшов від костюмів вечірні наряди і почав пошиття історичних суконь.
Авторські наряди від Angela Clayton здобули шалену популярність. Дівчинка навіть завантажує всі навчальні семінари на своєму YouTube каналі.
р.
до 1 2 3 4 5+
р.
Ви повинні подивитися на ці фотографії з покриттям дихання. Кожен наряд чудовий ... Так молодий і так талановитий. Дівчина має золоті руки! Скажіть своїх друзів про казкові наряди Ангели Клейтона.
angelaclayton.crevado.com
Без будь-яких перебільшень, не можна відірвати роботи молодого таланту. Від Бога!
Цікаво зауважити, що Анжела дійсно самонедбала. Ні один навчив її шити.
«Я насолоджуюсь свободою, яка пошиття дає мені. Я навіть не боятися труднощів в цій тривожній роботі!
Все почалося з косплейових суконь. . й
Р
Але Клейтон пізніше відійшов від костюмів вечірні наряди і почав пошиття історичних суконь.
Авторські наряди від Angela Clayton здобули шалену популярність. Дівчинка навіть завантажує всі навчальні семінари на своєму YouTube каналі.
р.
до 1 2 3 4 5+
р.
Ви повинні подивитися на ці фотографії з покриттям дихання. Кожен наряд чудовий ... Так молодий і так талановитий. Дівчина має золоті руки! Скажіть своїх друзів про казкові наряди Ангели Клейтона.
angelaclayton.crevado.com
Ці 22 фотографії неба, знятих в різних частинах світу, зроблять ваше серце швидше!
20 яскравих котирування генія Сергія Капіца. Людина з літерою столиці!