Це те, що черепаха черепаха дійсно виглядає як. Моє життя ніколи не буде таким же. . й

Майже всі ми навчились біології в школі, але з яких причин більшість людей дивуються тим, що черепаха виглядає як зсередини. Звідти, що ці тварини можуть залишити свій будинок і знову піднятися в нього. Якщо ви думаєте так, то фото нижче буде переоцінка.

Правда полягає в тому, що оболонка знаходиться від черепахи, оскільки вона входить до її хребта, ребер, внутрішні органи розміщені по всій порожнині. Ці тварини жили на нашій планеті близько 157 млн. років, і протягом усього цього часу структура їх органів не нарахувала на будь-які суттєві зміни. Всі черепахи можна розділити на землю, воду і черепахи, які можуть жити як на землі, так і в воді.

На відміну від більшості тварин з оболонками, черепахи не можуть залишити свої будинки.

Фото: Джомонстер

Саме так розміщуються всередині тварини.

Ребра і хребта є одним з оболонки.

Фото: Рептитис

Це як черепахи приклеїти голову всередині оболонки. Я не знаю, що вони мали таку довгу шию?

570163

Це секрети цих неймовірних тварин. Поділіться цією інформацією з друзями, особливо тим, хто має черепаху в домашніх умовах!

www.viralnova.com/inside-turtle/?mb=fbko