674
Це те, що черепаха черепаха дійсно виглядає як. Моє життя ніколи не буде таким же. . й
Майже всі ми навчились біології в школі, але з яких причин більшість людей дивуються тим, що черепаха виглядає як зсередини. Звідти, що ці тварини можуть залишити свій будинок і знову піднятися в нього. Якщо ви думаєте так, то фото нижче буде переоцінка.
Правда полягає в тому, що оболонка знаходиться від черепахи, оскільки вона входить до її хребта, ребер, внутрішні органи розміщені по всій порожнині. Ці тварини жили на нашій планеті близько 157 млн. років, і протягом усього цього часу структура їх органів не нарахувала на будь-які суттєві зміни. Всі черепахи можна розділити на землю, воду і черепахи, які можуть жити як на землі, так і в воді.
На відміну від більшості тварин з оболонками, черепахи не можуть залишити свої будинки.
Фото: Джомонстер
Саме так розміщуються всередині тварини.
Ребра і хребта є одним з оболонки.
Фото: Рептитис
Це як черепахи приклеїти голову всередині оболонки. Я не знаю, що вони мали таку довгу шию?
570163
Це секрети цих неймовірних тварин. Поділіться цією інформацією з друзями, особливо тим, хто має черепаху в домашніх умовах!
www.viralnova.com/inside-turtle/?mb=fbko
Правда полягає в тому, що оболонка знаходиться від черепахи, оскільки вона входить до її хребта, ребер, внутрішні органи розміщені по всій порожнині. Ці тварини жили на нашій планеті близько 157 млн. років, і протягом усього цього часу структура їх органів не нарахувала на будь-які суттєві зміни. Всі черепахи можна розділити на землю, воду і черепахи, які можуть жити як на землі, так і в воді.
На відміну від більшості тварин з оболонками, черепахи не можуть залишити свої будинки.
Саме так розміщуються всередині тварини.
Ребра і хребта є одним з оболонки.
Фото: Рептитис
Це як черепахи приклеїти голову всередині оболонки. Я не знаю, що вони мали таку довгу шию?
570163
Це секрети цих неймовірних тварин. Поділіться цією інформацією з друзями, особливо тим, хто має черепаху в домашніх умовах!
www.viralnova.com/inside-turtle/?mb=fbko
7 Принципи, за якими живе Всесвіт Що потрібно знати в житті!
На перший погляд це висушений багажник старого дерева. Але якщо ви приїжджаєте, ви будете радіти!