20 лових котирування з Буковського трамвайного трамваю, що зашить вас. Правда несердно!

Карл Буковський відомий по всьому світу, як поет, який не потрібно прикрашати життя в своїй роботі: в своїх віршах всі бруди і домішки цього світу з'являються, роблять їх шлях через тріщини і проколоти читача в самому серці. Цей родзинник навряд чи може називатися рольовою моделлю: він відвертий більше, ніж допускається, прогулявшись з дамами довше, ніж він повинен, і написав про те, що ви не можете точно зателефонувати приємним. Незважаючи на все це, ви вірите кожне слово. Ви вважаєте мамою, як молодший вчитель, або як перша декларація любові. «Я не люблю плавних хлопців, які працюють гідними роботами. Це легко для мене, щоб отримати разом з vagabonds, тому що я vagabond, теж. Я не люблю правила, моральність, закони або релігія. І я не дозволяю суспільство відтворити мене власним чином, геній пені ніколи не перестав повторювати.

Сьогодні розважальний журнал підготував для вас вибір котирування пт-роликів з трамваю Буковського, який покликаний повернути вам життя трохи. Ознайомтеся з ретельно: під маскою жорстокого, часто вульгарна цинік приховує найтонший характер генія свого часу.

742189

3610Р. 4200Р.

р.

3610Р. 4200Р.

р.

Буковський займався системою та суспільством кожного дня. Найяскравіше, навіть його надгробковий вносить лише одне слово: «Не намагатися». Він був істинним парадоксом: Буковський подразнений і захоплений, розхрещений і хваліфікований, ненавиданий і закріплений. Неважливо, як ви відчуваєте себе про цей великий поет, в його словах все ще виходить неозброєна правда, що варто поділитися з друзями. Ну сказав: Хоча!

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное