Цей хлопець вирішив пити 10 банок улюбленого Кока-Кола щодня. Через місяць я не впізнав його!

Якщо дорослі ще якось з жиром навпіл можна переконати, що швидка їжа шкідлива для здоров’я, то намагатися довести це дітям, які тримають вилучення батьків до ресторанів швидкого харчування для іншого бургера, смаження або скла кола. Пам'ятайте, що сталося через 20 років після сендвіча McDonald's, що хлопці просто забули? Якщо ви не були вражені своєю історією, сьогодні команда покаже вам інший експеримент, який доводить, що цукрові соди зла.

Американський Джордж Пріора вирішив провести смішний експеримент, який в кінцевому підсумку закінчився повністю несмішним. Щодня випив 10 банок супер популярного напою «Кока-Кола». І це те, що сталося. й

Чи є це занадто багато - 10 цукерок солодкої води в день, ви запитаєте? Щоб зберегти чистоту експерименту, Джордж дотримується нормальної дієти і під керівництвом абсолютно нормального способу життя. Коли він стояв на шкалу вперше, вони показали позначку 168 фунтів, що дорівнює приблизно 76.2 кг.

Щодня масштаби почали показувати більше і більше. 176 фунтів становить близько 79.8 кг.

Приріст ваги не спостерігався в день, але за годину. Ось вага досягає більше 85 кг.

Але Джордж продовжив пити десятки банок соди щодня. й

Наприкінці експерименту зважився 190 фунтів, які майже 86.2 кг!

Виявляється, просто додаючи Coca-Cola до дієти, Джордж отримав не менше 10 кг в місяць! Чому він так «запекти» свого тіла?

У інтерв'ю Джордж сказав: «Не коротко я хотів зробити всіх, хто знає, скільки цукру вони п'ють щодня і як він руйнує своє здоров'я. й

Для того, щоб показати скільки цукру в популярних напоях, ми просто залишимо цю картину тут. Коментарі до таких випадків, ймовірно, зайві. й

Як ми вбиваємо себе щодня. Якщо ви піклуєтеся про своє здоров'я, а також здоров'я ваших близьких, поділитися цією статтею з іншими. Дуже важливо захистити дітей від «повільної смерті»: вони люблять різні соди для реальних!

www.dose.com/lists/17618/This-Guy-Drank-10-Cokes-A-Day-For-A-Month-Needless-To-Say-It-Ended-Badly-ab637-1