690
15 креативних балконів, які підштовхують вас перетворити власний
Ви коли-небудь мріяли про декорування власного балкона, який зараз виглядає більше як полігон? Я думаю, що ви завжди були припинені думкам, що це навряд чи все, що варто робити в такому невеликому квадраті. Ці 15 балконів мають невеликий простір, але вони виглядають дивовижно. Візьміть ці ідеї до рук і зробіть свій балкон, щоб ви могли провести вільний час з задоволенням в компанії друзів, книг або ноутбука.
Маленька уява і пара вмілих рук допоможе перетворити будь-яку частину простору на місце, де хочеться бути постійно.
1,1 км Все, що вам потрібно, - це гарний вигляд.
2,2 км Я хочу, щоб я був там.
3. У Міні теплиця
р.
4. У Дуже ніжний розчин.
5. Умань Простий і красивий.
6. Жнівень Більше яскравих кольорів!
7. Про нас Комфортний стілець і половина роботи зроблено!
р.
8. Красивий!
9. Навігація Природа в усьому.
10. Я повинен бути там!
11. Поєднання чорно-білих з блакитними і фіолетовими акцентами.
12. Дуже хороший.
13.00 р. Романтика. й
14. Яскравий розчин
15.00 р. Прості і ще дивовижні!
Використовуйте гірлянди і ліхтарі, а також скатертини, килимки і подушки однієї колірної схеми, щоб перетворити балкон в затишне місце для відпочинку і збирання. Також не забудьте рослини. Вони подарують Ваш балкон більш живим і квітучим виглядом. Я впевнений, що ця колекція надихнула вас і забезпечила достатню кількість ідей, які ви можете перетворити ваш балкон, роблячи його комфортним і неповторним!
www.pinterest.com/
Маленька уява і пара вмілих рук допоможе перетворити будь-яку частину простору на місце, де хочеться бути постійно.
1,1 км Все, що вам потрібно, - це гарний вигляд.
2,2 км Я хочу, щоб я був там.
3. У Міні теплиця
р.
4. У Дуже ніжний розчин.
5. Умань Простий і красивий.
6. Жнівень Більше яскравих кольорів!
7. Про нас Комфортний стілець і половина роботи зроблено!
р.
8. Красивий!
9. Навігація Природа в усьому.
10. Я повинен бути там!
11. Поєднання чорно-білих з блакитними і фіолетовими акцентами.
12. Дуже хороший.
13.00 р. Романтика. й
14. Яскравий розчин
15.00 р. Прості і ще дивовижні!
Використовуйте гірлянди і ліхтарі, а також скатертини, килимки і подушки однієї колірної схеми, щоб перетворити балкон в затишне місце для відпочинку і збирання. Також не забудьте рослини. Вони подарують Ваш балкон більш живим і квітучим виглядом. Я впевнений, що ця колекція надихнула вас і забезпечила достатню кількість ідей, які ви можете перетворити ваш балкон, роблячи його комфортним і неповторним!
www.pinterest.com/
Два на одному: смертельна боротьба в тваринному світі, що ви не бачите щодня!
21 випадок незвичайного прийняття в тваринному світі. Не існує чужих дітей!