25 несправжньо брудних автомобілів, які просто шует "Знати мене". Але вони не здаються чути. . й

Хто серед нас, як дитина не любить фокусувати навколо, зануривши пальці на брудній машині сусіда на підлозі нижче і писати на ньому класика: «Знати мене». Сьогодні команда розважального інтернет-журналу підготувала для Вас відмінний вибір автомобілів, які, безумовно, не друзі з чистотою. А деякі з цих транспортних засобів брудні не тільки зовні (поки, погода відрізняється, а наші дороги залишають багато бажань). Але чому перетворити автомобіль в справжню поросяту? Тільки вибрані будуть розумітися ...

Ось 25 автомобілів, які потрібно мити. Я можу навіть уявити, що відбувається в деяких з цих драйверів вдома, коли автомобіль так брудний. Менше слів, більше дій: погляд на себе!

Доведено, що неможливо.

Щоб зробити заспокійливий з інтер'єру автомобіля - чому б не?

Здається, що СУВ не витримав випробування наших доріг. . й

Габаритний зображення

Це не бруд, це тан!

Це відчуття чистоти в скипі. . й

Хтось отримує відро і гангу!

Але є почуття гумору. . й

Це не те, що вони допускаються в Німеччині.

Р

Це не сміття, це творчі мене.

487168 р.

Але найхолодніший хлопець в мікрорайоні!

Сергій, слухайте поради!

р.

Він був просто занадто лази, щоб вижити сміття. й

Не менше в бані, можливо, він буде очищений. . й

Є лише два проблеми в Росії.

Популярна творчість не знає кордонів.

Це просто мій водій. й

Але чесно!

З такими друзями вони не зупиняться!

Немає коментарів. . .

р.

Що сплесо всюди!

Незважаючи на те, що серветки працюють, це добре. . й

Творча дошка.

Брати, ви здавалося б, мати проблему з вашим автомобілем. . й

р.

І ви знаєте, що? Я вірю, що це говорить.

Вони просять трохи своїх послуг. . й

Вийняти відро і рагу до цих гірських драйверів або показати їх, де знаходиться найближча мийка автомобіля. Я дивлю, як ви можете привезти свій власний автомобіль до цього? Якщо ви любите цю колекцію, ви можете поділитися своїми друзями. Вони знають, що все добре з автомобілем.

за допомогою igenno ru