З принців до жатки: 20 жахів макіяжу, які ви могли б побачити тільки в найгірших нічних мармелянах

Пам'ятайте, що іноземні серіали про 3 сестри-вишиванки «Всі жінки відьми»? Сама назва містить якусь правду. Всі жінки є спокусниками в певній мірі. Кожен має в своєму арсеналі методи і методики, заклинання і суспензії, які допомагають їй досягти серця людини, вона заклала очі. Не дивно, що це не люди, які вибирають, але жінки. Кілька щіток рухів, пара тонких ліній з олівцем, тушкою, помадом і блиском - і якщо у вас була принцеса перед вами, то тепер королева виглядає на очах. Правда, іноді є протилежний ефект - від принцеси, дівчина, яка не знає, як використовувати косметику, може, практично як в старій казці, перетвориться в жабу.

Розважальні інтернет-портали підготували для вас 20 жахів макіяжу, які можуть тільки мріяти в найгіршому сні.

Всі жінки люблять жінки, і я богиня!

Бо!

«Такі погляди протилежні – калідоскоп вогнів. й

"Айм-блакитний". Дабудх. . ?

Ви можете побачити відразу: робота презентованого майстра!

Збережіть і заощаджуйте!

Відсутність існування привидів.

(Рівне)

Що робити?

р.

Всі права, сон вимкнено!

Потрібні зв'язатися з нами

Не щасливий хлопець.

Я страшний!

Трохи занадто багато з солярієм, і не тільки. . й

р.

Урсула, що ви?

р.

Тепер я знаю, що виглядає Kikimores.

І мавкс. . .

р.

Я очі!

Чому? вона була гарною дівчиною. й

Перша думка, що прийшов до мого розуму після перегляду цих жахів була «Нічмаре!» з акцентом відомого дизайнера Молоко від серіалу «Не народжується красиво». Дівчата, як це можна зробити? Поділіться цими фотографіями з друзями, які віддають перевагу природному макіяжу. Давайте подивимося, що це виглядає зовні.

за допомогою igenno ru