Сад чудес

Дубай - це дивовижний місто в Об'єднані Арабські Емірати, відомий не тільки модними готелями і місцевими містами, які купаються в готелях і розкіш, але і для мальовничої природи. Такі контрасти роблять цей рай ще більш привабливим. У одному з найсучасніших і багатих міст світу є унікальний природний оазис - дивний сад, або, як його ще називають, Сад чудес. Дубай не постраждав від нестачі туристичної уваги, але сьогодні найбільший квітковий парк у світі є справжнім золотом шахти для глобального розвитку туризму.

Цей острів життя серед нескінченних пустель в Ель-Айн є чудовим місцем для відпочинку душі і тіла. Кожен, хто вже був там шаути з одним голосом, що це 8-е диво світу, необхідно побачити принаймні один раз у вашому житті. Сьогодні команда сайту дає вам можливість!

Цікаво відзначити, що Сад чудес є справжнім викликом природи. Справа в тому, що ця краса була, власне, створена руками людей на місці мертвої пустелі.

3755154

Леонардо da Vinci провів 12 років, розфарбувавши посмішку Мони Лізи, і цей парк був створений постановою правителя Дубаю з повторним використанням каналізації всього за кілька років.

р.

Щоб захистити це диво від важких погодних умов, було спеціально висаджене по периметру з деревами.

р.

Крім того, Чудо-парк в Дубаї увійшов до Книги рекордів Гуіннесса через свою основну визначну пам'ять - квіткова стіна 3 м заввишки і 800 метрів.

695240

Ще одна нагорода отримала квіткову піраміду висотою 10 метрів.

Відкриття саду чудес в 2013 році встигли збігатися з Днем закоханих. Ось чому це місце так популярне серед пар в любові.

Кращі фахівці США, Європи та Азії працювали над створенням парку в поті.

Якщо ми говоримо про колірну гамму парку, то цей барвистий Чудо саду грає з усіма кольорами веселки, і ще більше. Колірна палітра парку має 60 різних кольорів і відтінків.

Я вже поклав цей парк у списку місць, які я хочу відвідати протягом усього життя. Виявляється, що іноді людина може діяти не за шкоду, але за хорошу природу, не знищити, але створити. Відкрийте для себе унікальний натуральний оазис. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

за допомогою igenno ru