446
Одного разу офіцер поліції припинив цей бабуся для прискорення. Він не мав ідей, які він був справу. . й
Довгий жарт про жіноче водіння. Румор має це, що поліцейські навіть боїться, щоб знову зупинити ярмарок сексу, щоб не залучити неприємностей на голову. Особливо страшно боротися з старшими жінками драйверами: вони сором'язливі істоти, і якось соромно писати дрібно. Але вони ще не перенесли такі бабусі, які мають гармату Сьогодні команда розважального онлайн-видання підготувала для Вас найсвіжіші оповідання, які розповідають один з поліцейських штату Міннесота. І це не фантастичний жарт, але реальні події. Умора, це все!
Я колись припинив літню жінку для прискорення на маршруті 210, 197 км на схід від МакГрегора, Міннесота. Я попросив її за ліцензією, реєстрацією та дійсним страхуванням. Жінки подарували мені всі необхідні документи.
Який сюрприз я був, коли я відкрив, що незважаючи на свій вік, леді, серед інших речей, заховані зброї. Я попросив її, якщо вона була гарматою. Бабця сказав, що вона була пістолетом .45 в її рукавички відділення прямо зараз. Якщо у вас є зброя, яка не була зазначена вище. До якого вона відповіла, що в центральній консолі становить 9-мілліметровий замок.
Я запитав, якщо це було все.
до Ні, стара леді відповів, у мене є пістолет .38 в сумці.
- Ви боїтеся щось?
Дива бабуся вимірювала мене з зіркою і сказав:
- Я не трахнув страшно! ?
, Україна
аніж
Я колись припинив літню жінку для прискорення на маршруті 210, 197 км на схід від МакГрегора, Міннесота. Я попросив її за ліцензією, реєстрацією та дійсним страхуванням. Жінки подарували мені всі необхідні документи.
Який сюрприз я був, коли я відкрив, що незважаючи на свій вік, леді, серед інших речей, заховані зброї. Я попросив її, якщо вона була гарматою. Бабця сказав, що вона була пістолетом .45 в її рукавички відділення прямо зараз. Якщо у вас є зброя, яка не була зазначена вище. До якого вона відповіла, що в центральній консолі становить 9-мілліметровий замок.
Я запитав, якщо це було все.
до Ні, стара леді відповів, у мене є пістолет .38 в сумці.
- Ви боїтеся щось?
Дива бабуся вимірювала мене з зіркою і сказав:
- Я не трахнув страшно! ?
, Україна
аніж
20 тортів, які виглядають більше, як твори мистецтва дають мені одне!
Хвісти не були жартом! 19 смішних зображень цуценят до і після того, як вони виросли