Ці старі чоловіки стирають вікові межі і розбиття стереотипів з розпилювачем. . й

Вуличний арт, зокрема графіті, завжди був струшним блоком між молодшими та старшими поколіннями. В цьому питанні завжди виникають непорозуміння між старими людьми та молодими людьми – відчували проміжок між поколіннями. Але я хочу, щоб зробити вас щасливими: неформальна організація мистецтв на основі Лісабона, Португалія, зумів містити цей величезний проміжок. LATA 65 стирає вікові межі і розбиває заспокійливі стереотипи. Відкрито творчі майстерні для літніх людей. Активісти забезпечують старі жінки все, що вони потребують: фарба спрей, захисні маски і рукавички, а також вуличні полотна, які, як правило, непримітні міські стіни.

Цікаво зауважити, що все почалося як історичний курс вуличного мистецтва для студентів, але проект раптом захопився парою. Головною метою організаторів цієї творчої ініціативи є об’єднання молодших і старших поколінь через мистецтво, щоб об’єднати людей похилого віку з новими тенденціями у сфері вуличного мистецтва і просто відволікати людей від метушливого життя. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це зроблено майже 100% від нього!

Організатори проекту LATA 65 намагалися запроваджувати людей до сучасного вуличного мистецтва.

Вони забезпечили похилого з усім необхідним.

Зараз було питання пошуку старих міських стін, де можна втілити креативну ідею.

Основна мета цієї програми полягає в тому, щоб побудувати надійний міст над хазмом між старшими та молодшими поколіннями.

І найголовніше - Старі люди змогли трохи розслабитися і отримати задоволення від такого простого задоволення!

629444

р.

р.

Роботи онуків, звичайно, не мають високої художньої цінності, але всі вони виконують гарну мету - допомогти людям різних вікових категорій знайти спільну мову. Мистецтво - найкращий інструмент для цього Розкажіть своїх друзів і старших родичів про цей цікавий проект.

www.facebook.com/Lata65