У кращих традиціях російської весілля! 29 розсмоктування шедеврів весільної фотографії.

Чи є ви молодими і перспективними, мають базові комп'ютерні навички, знають тонкощі роботи на фарбі, і шукають легко і вигідну літню роботу? У нас є приваблива пропозиція для вас! Чому ви не намагаєте себе як весільний фотограф? Ви сумніваєтеся? Пам'ятайте, що старий жарт?

- Пам'ятайте, син, розумний людина завжди сумнівається все. Тільки фольга може бути абсолютно впевнена в собі щось.

- Ви впевнені, що, Да?

- Абсолютно!

Погляд з сумнівом! Поведи мене, є купець для кожного товару. Ознайомитися з шедеврами, створеними за допомогою Photoshop guru і вашої самооцінки значно збільшиться!

Це 29 неперевершених творів весільної фотографії з суворої російської натурниці. Це не вписується в будь-який каркас... Не в воротах!

На жаль, не читав сценарій святкової акції.

Z - це зола.

990 Р

Левес, де твоїй лев?

Конкурс перевищив всі свої очікування. . й

Це як весілля бандистів з російського гетто йде!

Тамада зробив її краще!

Ні князі, ні білого коня. . й

Майстер фотошопу на рівні гуру.

Чому? Заощаджуйте хоча б на сукні, костюм і бенкетний зал.

Фотограф не підозрював, що це непристойна ідея для картини прогнозувала молодят, що важко майбутнє.

Содом і Гоморра.

А фотограф все ще має чудовий смак, що ви скажете!

О, що російська весільна вечірка!

Вона завжди прилипає чоловіка до стіни. . й

Снігова королева.

До весілля, ні, ні, і зараз це час, щоб пустити.

Пункове весілля.

Яка ідея фотографа! Я теж хочу це фото на весілля.

З сцени: весілля князя Вільяма та Катерини Середньотона в Палаці Buckingham.

р.

І все ще живі!

Я обов'язково збираюсь на весілля фотографію на літо!

Тим часом. .

грубе металеве весілля. Що робити?

Сибірське весілля.

р.

Тоосик в ударі. . й

Російські народи незрівняні! Які ці блискучі фотографії варто? Не дозволяйте Богу потрапити в такий безстрашний фотограф! Покажіть ці шедеври тим, хто просто одружився. Люди, не робіть таких смертельних помилок!

за допомогою igenno ru