626
14 фото дітей, які знають багато прогулянку. Шановні друзі!
Ведуться роботи з туалетом в ніч. У нас немає прохолодних мобільних телефонів, новізаплутані таблетки і супер-сучасні іграшки не замінять ейфорію, з якою ми повернулися з прогулянок. Викопані коліна, обрамлені футболки, рвані штани – це і багато інших «трофії» ми приносили будинок з нашими головами, що проводилися високо.
Сьогодні команда розважальної онлайн-виставки Зігенно.cc. Я приготував для вас смішний вибір фотографій дітей, які повністю відчували те, що це ходити до слави. Дивитися на своїх обличчях! І для батьків, здається, є ще один тест у шкільному житті. Як кажуть, сміхають через сльози.
Просто тест-драйв наших доріг.
Я не вірю!
Вони просто не встигли сказати «сольова вода». . й
Ті, хто не встиг,
Тепер ви знаєте, що таке щастя!
І навіть дади не тримають нас. й
Море варено!
Майбутній чемпіон з водного дайвінгу з Бабицею в с.
Цей транспорт буде охолоджувати, ніж ваші іноземні автомобілі!
Кіт повинен бути з бізнесу.
Ведмедя, в цій програмі вони сказали, що грязьові ванни корисні.
брудний, але разом!
Я хотів мій мама, щоб підібрати деякі квіти. . й
Найкращий басейн у світі!
Діти все. Кожен маленький, перетворюйте кожну прогулянку в захоплюючу пригоду і побачайте світ як величезний ігровий майданчик. Тому, ми, як дорослі повинні навчатися з них щирість і ентузіазм. Поділіться цим дивовижним вибором з друзями: багато хто пам'ятає себе як дитину, так і впізнати своїх дітей в цих фолієвих дітей.
за допомогою igenno ru
Сьогодні команда розважальної онлайн-виставки Зігенно.cc. Я приготував для вас смішний вибір фотографій дітей, які повністю відчували те, що це ходити до слави. Дивитися на своїх обличчях! І для батьків, здається, є ще один тест у шкільному житті. Як кажуть, сміхають через сльози.
Просто тест-драйв наших доріг.
Я не вірю!
Вони просто не встигли сказати «сольова вода». . й
Ті, хто не встиг,
Тепер ви знаєте, що таке щастя!
І навіть дади не тримають нас. й
Море варено!
Майбутній чемпіон з водного дайвінгу з Бабицею в с.
Цей транспорт буде охолоджувати, ніж ваші іноземні автомобілі!
Кіт повинен бути з бізнесу.
Ведмедя, в цій програмі вони сказали, що грязьові ванни корисні.
брудний, але разом!
Я хотів мій мама, щоб підібрати деякі квіти. . й
Найкращий басейн у світі!
Діти все. Кожен маленький, перетворюйте кожну прогулянку в захоплюючу пригоду і побачайте світ як величезний ігровий майданчик. Тому, ми, як дорослі повинні навчатися з них щирість і ентузіазм. Поділіться цим дивовижним вибором з друзями: багато хто пам'ятає себе як дитину, так і впізнати своїх дітей в цих фолієвих дітей.
за допомогою igenno ru
12 Неприємно забутих ігор на задньому дворі Вашої дитини Ймовірно не знає про Який час!
17 дивовижних дизайнерських грядок, на які потрібно спати.