В Інтернеті ми всі хороші: 10 сигналів, які співрозмовник на іншому боці екрана є ідіотом.

Ви коли-небудь відчували, як ви витрачали багато часу, намагаючись довести щось до кого-небудь онлайн? Прихильники іноді перетворюють вас з тихого, збалансованого людини в панамі, які можуть змивати все на своєму шляху. Але часто ганчі люди з іншого боку монітора не варті навіть ебать яйце, нехай тільки ваша увага. Природа Матері створила їх так, щоб вони вставляли свої п'ять кокпітів всюди і приклеїли їх ніс в інші справи.

Ось 10 основних ознак середньої Інтернет-моронової ординарні.

1,1 км Особистий досвід
Чому спирається на думку деяких експертів, якщо він має все про все від власного досвіду. «Це все це, лікарі – charlatans, не йдуть в лікарні. Я нехтую ліки протягом 15 років, і я не буду нічого живого, здорового, ніж багато людей. На цій точці ви хочете вдарити автора щось важке на голові. Що ви робите з кимось, хто має відповіді в кишені? Не робити нічого, рано чи пізно життя поставить цей тип «I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-Know». Дуже дякую.

2. Вичавити
Головний атрибут будь-якого інтернет-морону: патологічний демонстраційний заклик до вас (обов'язково капіталізуйте!) в будь-якій ситуації і в будь-який коментар. Добре, це слово відразу додає його статус як псевдо-інтелектуальний. По суті, виснаження є просто попередження сигналу, що стрілянина стрілка на іншому боці екрана тепер намагатиметься подрібнити вас, намагаючись знизити вас нижче плінтуса. Питна кава вранці шкідлива, і ви, Василь, рідкісна свиня. Скажіть "fuck-fuck", ментально відправлено співрозмовника, і найголовніше: не намагайтеся підписатися на ці провокації.

3. У Що потрібно знати, щоб писати щось?
У статті про нові тарифи на комунальні послуги приблизно таким же чином: «Я оплачую житло, в тому числі для покращення місцевості». Тут, з ніде, як відірвати від прозорого неба, є відповідь на певну Vyspevala Neudoyletvorenko: «Не подобається – підігайте самі дерева, пофарбуйте паркани, пришийте в’їзди. Ви в'яжемо, доки хтось робить все для вас. Невідомо, чому він бачив вихід у початковий коментар і чому він ізолював генератор абсолютно нейтральної лінії. Ігнорувати, ігнорувати і тільки ігнорувати, тому що, як показує практика, ці фрукти мухують на швидкості світла.

4. У Я не лікар, але я зроблю діагноз.
«Чому не сподобалося чоловіка, оскільки вона пише це!», «Що ж вона не має дітей, її мама не напиши це!», «Так, це реклама, він був оплачений для цієї статті». Здається, що це деякі віруси, які поширюються в Інтернеті, а потім «плювати» їхні коментарі, навіть без читання статей! Ви, мабуть, знаєте, що нормальні, адекватні люди не думають, що кожен навколо нещасливий, пошкоджений, приступний і «не бачив світу». Вони просто не встигнуть. Незалежно від того, чи є питання про те, що він є однією назвою, яка може зробити точний діагноз. Д-р Будинку нервово-куріння на бокових ділянках. . й

5. Умань Мистериозний еліпсис - +100 до карма
«На одній руці це, але є завжди перешкоди. Я хочу сказати йому, але він ніколи не знає. Хочу і зробити те, що говорять люди. З іншого боку, що я втратив? Так, я його текст сьогодні. Або поставте пісню на стіну... Що ви хочете? Idiot Глибоко Думка є особливо небезпечним субтипом інтернет-клітинізму. Він відрізняє його від інших надмірності і нудності, так що «ми побачили ніч, написав всю ніч до ранку» ви обов'язково блискуєте, якщо ви думаєте, що підписатися на це неспроможність або, що добре, спробувати дати поради.

6. Жнівень Серйозність - його середня назва
«Я маю великий почуття гумору, але я думаю, що це занадто багато», - пише він у коментарях. І все буде дрібним, тільки ніхто не скасував самоіронію, сарка, бантера або жарти в напрямку цементу. Так, в цей момент коментатор з іншої сторони віртуальної реальності ніздрить, як не кожен бульб у бульб, дим вже падає з вуха. Це все сакральне і це не дивно жарт про це!

7. Про нас Згортання концентрації посмішок на квадратний сантиметр
Жанр класичний: ") Так, це божевільний. Автор, вдарив стіну) Якщо ви розшифровуєте цей характер, то логіка просто відлякується на фоні: "Я смішний, так що я збираю його, знову смішний, тепер я збираюся включати загрозу, непривабливі смішні." Не можна уявити, що люди не навчаються використовувати їх правильно. Консультація дня: ви бачите багато дуг - обходивши десяту дорогу, інакше ви будете покриті цими вигнутими лініями.

8. У КАПСЛОК
“Ви читаєте цю статтю, і я завжди відхиляв її.” Це називається, buddy, не жалю на мене, я вражаю людину. Цей підвид не приймає слідів пунктуації, вони тільки нижчі вирази. І так кожен може бачити і, однак, зрозуміти.

9. Навігація Парро
Він дізнався багато нових Пам'ятайте, як люди намагаються навчити папугу, щоб сказати «Саша найкраща» і він реагує на «Попка це фольга!» Тут потрібно розуміти і пробачити, адже курси щодо правильного використання соціальних мереж ще не придумані.

10. Я подрібню тебе за посиланням!
Це посилання на будь-який вільний простір. І якщо це були певні тверді джерела, а не жовті відвали, де каналізація всієї мережі Інтернет зливається. Але неважливо, головне, що вони писали так, і ви писали про це. Ви можете слідувати за посиланням, просто пам'ятаєте, як ваша мама навчить вас не потрапити в машину з незнайомими дяками. Ось тут.

Все, що ви знайомі з основними ознаками інтернет-кретинізму. Люди готові писати будь-який і хто в Інтернеті до тих пір, поки він не припиняється. Ось вони мають тенденцію, тому що ніхто не зарядить кулак на обличчі і вдарить голову на стіну. Тож подаруйте їм поле для діяльності, дайте їм щось показати. Ви поділилися цим корисним повідомленням з друзями, дайте їм зрозуміти, що іноді гра не варто свічок, тобто людина з іншого боку монітора не заслуговує навіть клавіатурного преса.

за допомогою igenno ru