Я зробив це з того, що це було: 18 прикладів, як вийти з будь-якої ситуації.

Люди говорять про те, що всі засоби хороші в війнах. Я додаю, що вони добре не тільки на полі бою, але і в будь-якій непередбачій внутрішній ситуації. Пам'ятайте, як в хорошій старій рекламі, знайомий всім з дитинства: дівчина зламала свого каблука, вона ate освіжаюча цукерка "Ментос" і один простий рух, щоб відірвати каблук і на другому взутті, роблячи балети. Іноді геніальні ідеї генеруються нашими мозку досить непередбачувано, тому всі таргани в нашій голові апеляційно стоять.

Команди Зігенно.cc. Я пішов трохи в Інтернеті і знайшов для вас чудовий вибір прикладів того, як люди можуть вийти з ситуації. Деякі з цих чудових ідей викликають дикий сміх. Ці постріли знову підтверджують те, що ви ніколи не повинні підвісити, панікувати або, що добре, впади в табло - ви можете знайти спосіб практично будь-якої критичної ситуації, особливо в повсякденному житті.

Я знаю, як я практикую.

Для тих, хто в баку. . й

Я мій інженер-музика!

775406

Все геній простий.

До тих пір, як ви вже встигли працювати, чому ні?

Зареєструватися

Божа варіння.

Моє світло, дзеркало, розкажіть мені. й

Браво автору!

Справжній сніданок гурмана.

Головне - думати про навколишнє середовище!

Я в машині і ви в тролейбусі. й

U - зручність.

Чому купити гриль?

Скотч приклеїть все!

І знову кицька - голова всього.

Ми можемо самі оригінальні кнопки світу.

Не кинути нічого!

У нас є жарт, що проблеми, які можуть бути вирішені з суперклеєм, скотчем або синім стрічкою. Слова з популярної пісні «Я зробив його з того, що було» точно описати всі перераховані вище приклади. Я гакнув на хороші матеріали - завод і друг. Нехай він посміхається в середині дня.

за допомогою igenno ru