Михайло Михайлович Жванецький чітко не потребує представництва на території пострадянських країн. Він, рідний з Одеси, очевидно, всмоктував своє незрівняне почуття гумору з молоком матері або з першим діалогом, почули в типових двориках «полонених морем». Жінки люблять великий Жванецький? Почати! Чи прослухайте чоловіка своєю яскравою, як квіти, так і німблом, як і слави, фрази? Абсолютно. І все тому, що ваш улюблений сатирист знає, як говорити про наші проблеми пресування, як ніхто інший: приправа з гумором, додаючи нотку самоіронії і одночасно зйомки на самому серці.
В день
Зігенно.cc. Він публікує 50 найяскравіших котирування Михайловича в одній лінії, яка, здається, ніколи не втратить свою актуальність. Якщо братство є сестрою таланту, то Жванецький має бути братом.
Ви не повинні бігти від снайпера, ви просто втомилися.Команда вважає за краще і бажає приємного польоту. . йБагато хороших людей у світі. Але є більше в післявиході. . й7434675
Ніщо болить чоловіка стільки, скільки фрагментів власного щастя.Завжди в номері: Ви просто зможете зупинитися з цього місця.Позитивні емоції – це емоції, які виникають при нанесенні все. . й«Ведучий костюм» дуже хороший для неї, тільки потрібно пришити кудись.Щоб знайти своє місце в житті, потрібно спочатку знайти.Якщо людина знає, що він хоче, він знає багато або хоче трохи.За час, коли ви заміряєте сім разів, інші зрізаються.Все добре, просто. . .
Якщо ви не можете купити когось, ви можете продати їх.Всі чоловічі брати, але не всі причини.А потім він взяв ножа і вистрілив себе.Народжений кравці, буде скрізь скрізь.Лак посміхається сміливо ... І він сміється на них!Це сором'язлива, ви нарешті залишаєте. . йЗ двох злаків я обрала те, що я ніколи не спробував. й
Головне не перехрестити вулицю в інший світ.Гарне життя не заборонено. Але можна. йЧи не їздити швидше, ніж ваш охоронець ангел.Він побігав по вулиці на червоне світло і потрапив на зустрічний пішоходів.Дуже швидко хвилюватися про холестерин!Будь-який автомобіль прослужить для відпочинку вашого життя, якщо ви добре проїдете.Вчимося легко, а не навчатися приємною тематикою.Думка є лише думка, коли її голова думав.
Не достатньо знати ціну - ви все ще повинні бути затребуваними.Якщо ви не зателефонуєте, то все добре.Який дах не любить їздити швидко?Деякі люди виглядають сміливо, тому що вони бояться бігти.Краще покривати себе пітом сім разів, ніж з морозом один раз!Він пішов на ліжко і впав, щоб всі його могли.Ідея прийшла до свого розуму і зараз шукає мозок.1348577р.
Я поважаю страшного вибору мого народу.У деяких, як півсфери захищені черепом, в інших - брюками.Друзі відомі в неприємності, якщо вони можуть бути знайдені.Вечеря без апетиту краще, ніж апетит без обіду.Вітряна роса настільки міцна, що сигарети виявилися зубами.Кожна людина має своє право. Я не думаю.
Так що я можу бачити вас на краях і ви можете побачити мене з одним оком!Не перебільшуйте фоллі ваших ворогів або лояльність ваших друзів.Я пам'ятаю ноги боляче так багато в '43. Я купив 45 років, і це дрібно.Для того, щоб зберегти полонену людину, не достатньо, щоб дістатися до нього – він повинен дати йому руку в поверненні.
Живий 200 років, великий сатирист! Жванецький викладав і успішно продовжує навчати нас головне - вміння сміятися самостійно. Дякую, Михаїл Михайлович, щоб допомогти вам виглядати з іншого кута навіть під опікою тостою, дратує сусіда або тріщину в стіні. Після того, як формула проста: чим більше недосконалостей в житті, тим більше причин жартувати і сміятися. Чи не так?
Ви не можете бути вболівальником Жванецький, але ви повинні поділитися поштою з другом. Привіт, цей сатирист блискучо влаштував голову. Залишити коментар
за допомогою igenno ru