573
Незважаючи на серйозні захворювання, собака не перестає посміхатися. Рольова модель!
Кіннамон - 11-річний Шиба Ану собака, яка страждає від глаукоми і тяжкої нейроендокринної хвороби - хвороба Свенко-Куш. Незважаючи на все, це чотириногий малюк блискучий з щастям. З обличчя цього неймовірно доброзичливого і грайливого собаки, здається, що посмішка не відходить. Кіннамон прийшов в будинок Андрія Боса в 2004 році, пізніше його fiancée Ashley Kroup створив обліковий запис Instagram для улюбленого вихованця. Собачка незабаром стала інтернет-зіркою. Це краса хабарів користувачів всесвітньої мережі з її сяйво посмішка. Під її фотографіями, як правило, показують тільки позитивні коментарі. Незабаром Кіннамон проведе почесну місію перенесення квітів на весілля Андрія та Ашлі, яка відбудеться 4 липня поточного року.
«Я думаю, що вона постійно посміхається. Це найсолодша собака у світі! коментує Ашлі.
Зустрічайте Cinnamon, Шиба Внутрішня собака, яка ніколи не перестає посміхатися.
Погана річ страждає від глаукоми і йогоенко-Кушеня.
Це найщасливіші собаки світу!
Шукаєте після хворого собаки непросто.
р.
Але Андрій і Ашлі ніколи не залишають свого улюбленого!
«Поведінка своєї величезної посмішки, Кіннамон нагадує мені свого роду клоу», - розповідає Андрій.
Як ви не любите цю красиву істоту?
р.
Догляд за хворою твариною є тестом. У світі люди, які піклуються про долю наших менших братів. Ці хлопці роблять все для своїх домашніх тварин. На щастя, кіннамон має таку родину. Розкажіть історію цього неймовірно позитивного собаки друзям.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
«Я думаю, що вона постійно посміхається. Це найсолодша собака у світі! коментує Ашлі.
Зустрічайте Cinnamon, Шиба Внутрішня собака, яка ніколи не перестає посміхатися.
Погана річ страждає від глаукоми і йогоенко-Кушеня.
Це найщасливіші собаки світу!
Шукаєте після хворого собаки непросто.
р.
Але Андрій і Ашлі ніколи не залишають свого улюбленого!
«Поведінка своєї величезної посмішки, Кіннамон нагадує мені свого роду клоу», - розповідає Андрій.
Як ви не любите цю красиву істоту?
р.
Догляд за хворою твариною є тестом. У світі люди, які піклуються про долю наших менших братів. Ці хлопці роблять все для своїх домашніх тварин. На щастя, кіннамон має таку родину. Розкажіть історію цього неймовірно позитивного собаки друзям.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Все нове - добре забутий старий: 11 зірок лизати знаменитості стилі з минулого.
Забава і винахідливий клуб: 26 смішних картин, які довели, що наші люди не можуть бути розуміли психічно.