605
Все нове - добре забутий старий: 11 зірок лизати знаменитості стилі з минулого.
Все нове - давній Дозвольте цей доведений довгий час був вилучений на отвори, але це завжди доречно. Сучасні зірки шоу-бізнесу зараз, а потім сяйво перед публікою в приголомшливих нарядах, бояться всіх з їх пишністю. Але неприпустимий образ особливої видатної людини завжди так індивідуально? Звісно, що плагіат в нашому світі, особливо в галузі шоу-бізнесу, ніхто не скасував! Я, звичайно, не чекав цього з Ріанни, це хороша дівчина! Я також дивлюся, якщо Madonna sued Miley Cyrus для використання зображення. Але шоубіца є абсолютно різним оповіданням, і тепер подивіться на наряди.
Beverly Johnson в 1975 і Lupita Nyong'o в 2014 році
188511
Lucille Ball в 1948 і Solange Knowles в 2010 році
Audrey Hepburn в 1959 і Sarah Highland в 2014
Р
Принц та Риганна 2008
Р
Hedy Lamarr і Olivia Wilde
р.
Мадонна і Мілі Кірус 2013
рр.
Louise Brooks і стиль Naomi Campbell в 2007 році
Bette Девіс і Tandy Newton
Йосипін Хлібобулочний Вібе та Ванесса Худген
Модель з минулого і наомі Вт
Принцеса Діана в 1989 і Taylor Swift в 2009
У всіх нових образах навіть з голим оком можна простежувати ноти з минулого. Ви бачите, як дизайнери іноді «заморожують», пройшовши забутий образ як супер-свіжий тренд. Якщо ви знайшли цю колекцію цікавими, поділитися своїми друзями.
за допомогою igenno ru
Beverly Johnson в 1975 і Lupita Nyong'o в 2014 році
188511
Lucille Ball в 1948 і Solange Knowles в 2010 році
Audrey Hepburn в 1959 і Sarah Highland в 2014
Р
Принц та Риганна 2008
Р
Hedy Lamarr і Olivia Wilde
р.
Мадонна і Мілі Кірус 2013
рр.
Louise Brooks і стиль Naomi Campbell в 2007 році
Bette Девіс і Tandy Newton
Йосипін Хлібобулочний Вібе та Ванесса Худген
Модель з минулого і наомі Вт
Принцеса Діана в 1989 і Taylor Swift в 2009
У всіх нових образах навіть з голим оком можна простежувати ноти з минулого. Ви бачите, як дизайнери іноді «заморожують», пройшовши забутий образ як супер-свіжий тренд. Якщо ви знайшли цю колекцію цікавими, поділитися своїми друзями.
за допомогою igenno ru
Як підняти дітей різні ознаки зодіаку. Вимкнено, що зірки в полум'я!
Незважаючи на серйозні захворювання, собака не перестає посміхатися. Рольова модель!