Я думаю, що наша планета повинна була викликана Океанією. Що таке Земля, якщо вона повна води? І ми не цінуємо це і щорічно кидаємо в води Світового океану близько 8 млн. тонн різного сміття. Більшість всіх жителів підводного світу страждають від цієї недбалості людини: як тварин і рослин. Більша тварина може отримати розтоплений в плаваючому полі сміття, і ті менші, що випливають всі види речей, які чітко не роблять їх краще. Допомогти світовій спільноті прийшло 20-річний студент Боян Сіль, який разом з командою створила технологію, здатну 10 років чистити всі води Світового океану.
Фото: Theoceancleanup
Уже в 2016 році хлопці планують запустити блок біля острова Цушіма. Ця область океану вважається найбільш забрудненим.
Цей 2-кілометровий пристрій має безліч переваг. Це дозволяє морським життям плавати під ним, в той час як невеликі сміття, які плавають на воді, зберігають в самій одиниці. Якщо пристрої використовуються човни і сітки замість того, що потрібно буде близько 70 років.
З’ясуйте, що у нас є можливість не руйнувати нашу планету. І все завдяки активістам, як Богян. Я думаю, що це заслуговує бути відомим як багато людей, тому обов'язково, щоб розповісти друзям про це!
за допомогою igenno ru