27 чудових котирування Ray Bradbury, які ви можете прямо до зірок Дякую за все!

Вже три роки тому світ втратив один з найвідоміших письменників XX століття – Рай Дуглас Брадбері. Ви будете вражені, але великий науковий письменник не мав освіти, крім старшої школи. Він стверджує, що закінчив бібліотеку замість коледжу. Брадбері не зажадала міцних слів і фраз у своїх роботах, але він ніколи не дозволяв собі сидіти у громадському житті. Виняток був справою в одному з університетів, де студенти, які поважно намагалися пояснити письменнику про те, що він написав його знаменитий «451 градусів Fahrenheit». Брадбері мав особливу увагу Червоній планеті, яка відмінно простежується в своїй роботі. У інтерв'ю він навіть жартував, «Я мріяв поховати на Марсі в бані з капусти». І трохи про цифри: 11 фантастичних романів, понад 400 науковців фантастики романів і романів, 21 п'єси і численні дитячі книги, сценарії та наукові статті, які ми успадкували від великого письменника.

Перше, що ви навчитеся в житті, це те, що ви є фольгою. Ви знаєте, що ви все ще фольга.

Щоб вижити, ви повинні зупинитись, що сенс життя. Життя – відповідь.

Ви не виграєте війну. Кожен нічого не втратив, і хто втратив останні запити для миру.

Коли людина 17 знає все. Якщо він 27 і все ще знає, він ще 17.

Відкрийте свої очі широкій, живіть, як те, що в десяти секундах ви загинете. Спробуйте побачити світ. Це більш красиво, ніж будь-який сон, зроблений в заводі і оплачується за гроші. Не запитайте про гарантії, не шукайте миру - в світі немає такого звіру.

Шукаємо кроликів у капелюшок - це втрачена причина, яка шукає загальне почуття людини.

Пам'ять людини, як чуйна фотографія, і все, що ми робимо, намагаємось викорінити її. 27 чудових котирування Ray Bradbury, які ви можете прямо до зірок Дякую за все!

Так, ми маємо багато вільного часу. Але ми встигли подумати?

Він перестає дивуватися, він перестає любити, і перестає любити - вважаєте, що у вас немає життя, і хто не має життя - він, вважає, що пішов до могили.

Створіть щось, що може врятувати світ, і якщо ви поїхали по дорозі, ви дізнаєтеся, що ви плавили до берега.

Неважливо, що ви робите; важливо, щоб все, що ви доторкнулися зміни форми, стає різним від того, що вона використовується для того, щоб вона була частиною себе в ній. Це різниця між чоловіком, який просто ріже траву на газоні і справжнім садівником.

Любов, коли ви хочете бути з кимось в чотири сезони. Коли ви хочете бігти з кимось з весняної грози під бузками, тушковані з квітами, а влітку збирають ягоди і плавати на річці. Восени варити варення разом і ущільнювати вікна від застуди.

Взимку допомагають вижити холодні і довгі вечори. 27 чудових котирування Ray Bradbury, які ви можете прямо до зірок Дякую за все!

Головний секрет творчості полягає в тому, щоб ваші ідеї, такі як коти – просто виконайте їх слідувати.

Книжки є лише одним з рецептур, де ми зберігаємо те, що ми страхуємо забути.

І якщо ж життя до повноти, то гинуть швидше, нехай це так: Я віддаю перевагу швидко, але спочатку їсти більше життя.

Він перестає дивуватися, він перестає любити, і перестає любити - вважаєте, що у вас немає життя, і хто не має життя - він, вважає, що пішов до могили.

У роки життя, життя. Не дайте на себе. Не носити сметану.

Я не можу назвати письменника, життя якого буде краще, ніж шахта. Моя книга публікується, мої книги є в усіх бібліотеках шкіл, і коли я говорю на громадськість, я отримуюсь перед тим, як я навіть говорити.

Дякуємо вам, genius dreamer, щоб наблизити простір до нас і допомогти нам зробити міжгалузеві рейси без отримання місця. Перед смертю Брадбері написав, що про мій могильник? Я хотів би взяти стару лампупосту, якщо ви побили в мій могилу вночі, щоб сказати hello. А ліхтар згорнеться, поверніть і сплести деякі секрети з іншими - плести назавжди. А якщо ви приїжджаєте, залиште яблуко для привидів. й

Я думаю, що нам все потрібно приїхати і отримати яблука. І поділитися з друзями словом найкращої наукової фантастики всього часу.

за допомогою igenno ru