14 унікальних бібліотек найвідоміших людей на планеті. Я жити там!

«Книги – це клас твердого покриття, без небезпеки передозування. Я щаслива жертва книг, Карл Лагерфельд колись сказав eloquently. Дійсно, вірні поціновувачі літератури знають, що залежність від книг іноді можна порівняти з залежність від психотропних речовин. Бібліофіле буде досить витрачати свої останні гроші на книгу, ніж, наприклад, на шматку хліба, оскільки він знає більше, ніж будь-який інший, що людина не буде жити на хлібі окремо.

Інформаційно-розважальний портал Зігенно.cc. Я зробив неймовірно цікавий розслідування. Ми зуміли проникнути на Святе Голосії найвідоміших і успішних людей на нашому планеті. Це 14 чудових бібліотек всесвітньо відомих особистостей. Я жити там!

Agatha christie.
Agatha Christie був щасливим власником казкової вілли в Devon, Англія, яка була мебльована в Gregorian стиль. Відтепер королеви та її сім'ї провели літні канікули. Головною прикрасою будинку стала велика затишна бібліотека. Велика колекція книг дійсно вражає! Сьогодні це місце став пам'ятним музеєм, який можна відвідати. В рамках Другої світової війни привертають увагу відвідувачів.

Аарон Spelling
Більше робочих кімнат, ніж бібліотека. Але вона має деякі великі книжкові стелажі. Відомий кінопродюсер Aaron Spelling придбав цей будинок не менше 150 мільйонів доларів. Ви не вірите, але це величезний особняк складається з 123 номерів.

р.

Марк Твайн
Авторка Марка Твайна (Сумуель Клеменс) стала справжнім книжковим черв'яком. Його чудова бібліотека Victorian є доказом цього! Дерев'яний декор з камінами надає номер особливої атмосфери. Як ви можете очікувати, полки в бібліотеці повні з книгами. Номер навіть має доступ до зимового саду. Дуже цікава історія пов'язана з цією книгою: дочка Самуїла Клеменса попросила його розповісти історію кожну ніч. Історія повинна містити згадку про всі предмети інтер'єру. Історія завжди почалася з правого наліво, з картини кота з гофрованим коміром на портрет дівчини імені Еммелана. Але кожна ніч сама історія була дуже різною від попереднього.

Рон Хаббард.
Це образ бібліотеки американського письменника та засновника Церкви наукознавства Рон Хаббард. Будинок Хаббарда Wisdom знаходиться в районі Ріверсайд, Каліфорнія, на території церкви наук. Цікаво зауважити, що ця нерухомість коштує письменнику тидною сумою 9,4 млн. грн. На жаль, в нашому арсеналі немає фото будинку Рон Хаббард або бібліотеки, оскільки тільки члени церкви мають доступ до нього.

Йоганнес Брамс
Робоча кімната німецького композитора Johannes Brahms є найяскравим прикладом мінімалізму і простоти. Це можна простежити як у вигляді книжкової стійки, так і в кількості предметів навколо. На полицях бібліотеки прикрашають гори зошитів і книг на музику.

Дерев'яний Аллен
У Манхеттенському особняку відомого актора і режисера Дереві Аллен просто і зі смаком домовласника домашньої бібліотеки. Тут я хочу взяти свою улюблену книгу, сидіти на стілець каміном і оберніть себе в ковдру. До речі, на території будинку був знятий оскаржувальний фільм Аллен «Анні Хол». В цілому, ідеальне місце для бібліофілу!

Карл Лагерфельд.
The Fashion baron може похвалитися одним з найбільш вражаючих домашніх бібліотек, які ви коли-небудь бачили. Його вся квартира в Парижі наповнена книгами з підлоги до стелі. Колекція Карла Лагерфельда складається з понад 60 000 томів, що робить свою персональну бібліотеку одним з найбільших у світі. Більшість книг про моду.

Oprah Winfrey.
Це, мабуть, всього одна з багатьох домашніх бібліотек одного з найбагатших і найуспішніших жінок світу – відомий телеведучий Oprah Winfrey. Бібліотека, яка розташована в її каліфорнійському будинку, складається з книг з різних тем: від наукових праць з історії давньої Греції до колекцій про сучасну моду і мистецтво в цілому.

Діана Кетон
Переможець Оскара і актриса з трилогії Бодфатер створив затишний кут з величезною колекцією книг у своєму домі в Beverly Hills. У 2007 році реконструювали будинок в іспанському колоніальному стилі. Під час реконструкції особливу увагу приділено бібліотеці, яка заповнюється стелю неповторними книгами.

Р

Росплант.
Якщо вам подобається бібліотека, оформлена в класичному стилі, де на полицях є книги в шкіряних паличках, а на стінах є картини вікторіанської епохи, то я хочу попередити вас: Бібліотека Род Стюарт не в списку. У модному будинку зірки в Беверлі Хіллз є велика колекція книг з різних тем: від військової історії до улюбленої поезії Джона Кеца та Альфреда Теннісона.

р.

Джей Уокер.
Джей Уокер - відомий інтернет-підприємець. Він також відомий як «Thomas Edison of Modern Times». Вейккері не просто бібліотека, але величезний архів книг, площею 3,600 м2 в місті Ріджфілд, Connecticut. «Либір історії людини» - так скромно називає її власником. Бібліотека налічує понад 50 000 томів, включаючи музейні артефакти. Ідея лабіринтів і багаторівневої бібліотеки була запозичена з голландського графіка художника Маврита Кунелі Ешера, який досліджував симетрію і нескінченність через парадоксичні форми.

Keith Річардс
Іноді здається, що зірочки скелі просто не створюються для домашнього комфорту. Скажіть мені, ви можете уявити божевільний Keith Richards читати об'єм Чарльза Дікенса? Я можу сказати вам це дуже реальна картина. Відомий гітарист легендарного Rolling Stones любить влаштувати культурне свято з часу і провести вечірки в його затишній домашній бібліотеці. Рахардеси нещодавно приймали, що він мріяв стати лібера як дитина. І мрія була частково реалізована.

Ральф Лорен
Бібліотека знаходиться в апартаментах Ralph Lauren, всесвітньо відомого дизайнера, який не має серця в моді і автомобілях. Виявляється, що він все ще не дихає до скарбів літературної класики. Бібліотека Лорена знаходиться в центрі Манхеттена, його вікна виходять на Центральний парк. Білий – презервативант бібліотеки. У стінах будуються книжкові полиці, і тому не привертають багато уваги. Але книги, розміщені на полицях, не можна помилуватися.

Стінг
Бібліотека знаходиться в будинку популярного музиканта в Англії. Бібліотека представлена в класичному стилі. Книжкові шафи з червоної та чорної деревини, декоративні панелі на стелі, вигнуті сходи та класичні автобуси говорять про вишуканий англійський смак їх власника.

Що таке бібліофіле потрібно для повного щастя? Наприклад, пара томів Лева Толстого. Можливо, надмірна зацікавленість у книгах вплинула на долю цих осіб. Це говорить, що ті, хто читає, завжди будуть керувати тими, хто дивиться телебаченням. Показати ці літературні святині для всіх шанувальників книг.

за допомогою igenno ru