18 Причини Чому Старі Є І спробуйте об'єднатися!

Не можна сперечатися з тим, що люди звикли бути молодшими. Перші сірі волосся з'явилися - терміново фарбують. Дивитися, виникають зморшки на обличчі – це час, щоб запустити пластичний хірург. Чому б продавець в магазині пропонує мені те, що жіноча сукня? Люди роблять все в свою владу і ще більше, щоб ніхто не, Бог заборонив, буде знати, як старий вони дійсно є. Редакція Пам'ятайте, що легендарна стара жінка Жанна Калман, яка на 122 (!) не була дискурована, кажучи: «Я тільки один зморшок, і я сидю на ньому!» Так, такий оптимізм і життєрадісність духу повинні бути загиблими людьми. На сьогоднішній день ми зробили гарну роботу з миттям і скомпільували для вас 18 об'єктивних причин, чому стара жінка або стара людина не тільки соромно, але і прохолодно. Насолоджуйтеся!

1,1 км Ви хочете, щоб ваше серце. Навіть якщо це дуже безсмертний, вульгар, призведе до ожиріння або інтоксикації. Не пройдено аргумент «що ви станете в старому віці».

2,2 км Ви можете відрізати правду від будь-якого плеча. Особливо в громадському транспорті, на в'їзді, в клініці та інших місцях збирання «інфідельів».

3. У Можна сміливо забарвити волосся фіолетовим. Або зелений. Або, в крайніх випадках малина. Покарати і покласти в куточок.

4. У У бібліотеці Ви маєте право піти на бібліотеку, сидіти на стілець і відкрити пляшки martini. І нехай хтось забороне вас.

5. Умань З молодими дітьми, ви можете залишитися до тих пір, поки ви хочете, а потім дати їм повернутися до батьків. Ви не маєте правої міцності. й

6. Жнівень Ви можете плавати в басейні в безглуздому різнокольоровому капелюсі і подивитися на всіх з вбитковим поглядом «Не захопити тут!».

7. Про нас Можлива і навіть необхідна для написання спогадів при цьому пам'яті.

8. У Щоб зробити трохи маленького відверта, що вам сниться з дитинства - ні питання! Кожна гонна записує її у віці.

9. Навігація Ви можете поперчити онуки і онуки з улюбленими делікатесами, і робити це з великим задоволенням.

10. Тепер ви можете бути абзацом моральності для всіх і лекцій. Тексти пісень, а це означає: І неважливо, що у вас є «темне минуле» за вами, тепер кожен думає, що ви мудрі, і тому влада.

11. Нарешті, ви можете розслабитися і не поспішати в будь-якому місці. Тролейбус пішов - нічого, наступний буде скоро, тому що я просто верхова їзда, що не збирається кудись.

12. Час прийшов, коли ви не можете турбуватися про секс. Ви сказали кекс? Так, я подарую мені шоколад.

13.00 р. Якщо ви не любите щось, ви можете взяти одну з цих позицій: попередити бути глухими, ігнорувати, прогріти відбійника на голові або відмивати все на сервісах безпеки.

14. І ви маєте все право зірвати на всіх. І ніхто не покаже тебе!

87382

15.00 р. Не можна привітати родичів з Ростова на всі свята, цитуючи погану пам'ять. Старий вік не радий, все відбувається. . й

16.00 р. Тепер ви можете, нарешті, реалізувати те, що ви давно бажали, але все ще не дадь, або немає часу. У період «рекрутингу буде відпочивати і весело» вже прибули!

17.00 р. Ви можете встановити сильну дружбу (і не тільки) зі сном: якщо ви хочете, і це ви, немає причин, щоб заперечувати себе це задоволення.

18 років У вас є багато часу, щоб переглянути ваші улюблені фільми, перечитати всі книги з вашого необхідного аркуша, і навіть годину або два на улюбленому серіалі.

Ми сподіваємося, що ви можете зрозуміти тонкий гумор, з яким ми спокушали ці аргументи. Звісно, тут не є повним переліком переваг бути грандіозним. В цілому, людина, як і раніше відчуває себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ви погоджуєтесь, що старий вік не є вироком, і час, щоб почати жити?

за допомогою igenno ru