13 ударних пострілів з світу природи, після перегляду якого щелепа просто висить!

Коли ви думаєте, що ви вже знаєте все і ви, в принципі, досить цього знання в повсякденному житті – Всесвіт раптом дає вам спину голови, покладає місце і показує, що ви, насправді, не знаєте нічого. Необхідно зібрати міцність, піднятися, проти поради Йозефа Бродського піти і подивитися навколо, адже природа є книгою, яка не має початку і не закінчується. Це бекони, сюрпризи, хвилювання, удари і навіть захоплення.

Редакція інформаційно-розважального порталу Зігенно.cc. Я бажав, щоб вирішити вас і показати вам, що ви не бачили в житті. Це 13 ударних зображень з тваринного світу. Я не думаю, що ви побачите, що в програмах Миколи Дроздова!

1,1 км Загиблий лишайник, що відчувається відчуття, загрожує кровоточивою рідиною від очей.

2,2 км Риба овець – це рибка з зубами людини.

545183

3. У Другий до...

4. У Дейр має роги.

5. Умань середземноморська карапаце є рибою, яка живе всередині безхребетної тварини, таких як огірок море.

6. Жнівень Виникнення нового життя.

7. Про нас Суринамська папа, в тілі якого розміщені спеціальні отвори для носіння яєць.

8. У Змащування черепахи з ковзанами.

9. Навігація Види кватичних черв'яків Атратохоана ейселті, схожі на статевий орган чоловічої статі.

10. Батьки вирішили їсти на голові дівчини.

11. Скляна жаба з прозорою шкірою.

12. Грибок, який потрапляє в тіло комахи, росте в ньому.

13.00 р. Лек з'їдає черв'як.

Особисто, мій jaw кинув ... Мати Природа знає, як струн. Ви не бачите, що в зоології підручники. Ваші друзі! Поділитися з ними ці приголомшливі фотографії з світу тварин.

за допомогою igenno ru