26 натхненних котирування від улюбленого письменника нашого часу – Павло Коельхо.

Пауло Коело не давало свою позицію протягом декількох десятиліть і залишається одним з найвідоміших авторів світу. "Що його секрет?" запитати. Так само цей письменник зможе втілити в життя серйозні та глибокі думки. Він знає про духовні та інтелектуальні потреби читача і намагається вести діалог з ним на цікавих і важливих темах через свої книги. І хоча багато хто звинувачує Коело графомії і масизму, і його роботи вважаються комерційними, незважаючи на все, Бразильський романст і поет прочитають і люблять по всьому світу. Багато сучасних письменників навіть заздрять його: важко вірити, але кровообіг його книг перевищує 350 млн примірників. «Алхіміст» – справжній естселер. Просто Коельхо поважає свого читача і знає, як спілкуватись з ним на рівній нозі. Допомагає звичайну людину шукати в житті з абсолютно іншого кута, щоб побачити величну в звичайній, знайти силу жити і любити.

Шановний читач, infotainment online Зігенно.cc. Я презентую вам 26 надихаючих цитат з одного з найуспішніших письменників світу. Підписуйтесь на нашу розсилку!

Якщо я зроблю те, що люди очікують мене, я стане рабом до них.

Кожен говорить про що-небудь в спині, і в очах – що вигідно.

Як знайти щось цікаве.

Очікується найважче.

Що ще раз не буває. Що відбувається двічі в третій раз.

Життя іноді може бути дивно стиглою - протягом днів, тижнів, місяців, років людина не отримує єдиного нового сенсу. А потім він відкриває двері і цілу аваланчу падає на нього.

р.

Якщо ви зможете побачити красиві речі, це тому що у вас є краса всередині вас. Для світу, як дзеркало, в якому кожен бачить своє відображення.

Почуття нещасливого часу - це незадовільна розкіш.

Ви не можете відмовитися від мрії! Мрії живлять нашу душу, як їжа живить наше тіло. Неважливо, скільки разів в нашому житті ми повинні пройти через аварійні ситуації і побачити наші сподівання, що ми ще повинні тримати мрії.

Коли люди збираються до кінця, вони сміються на боях, які перенесли їх на початку.

Люди хочуть змінити все і одночасно хочуть все, щоб залишити те саме.

Якщо чоловік твоїй, він ваш, і якщо він намальований кудись ще, нічого не затримає його назад, і він не варто ніяких нервів або уваги.

Якщо ви повинні вмирати, щоб почати жити.

Наші ангели завжди з нами, і часто вони використовують чужі губи, щоб розповісти нам щось.

829697

Іноді ви повинні запустити, щоб побачити, хто буде дотримуватися вас. Іноді ви повинні говорити м'яким чином, щоб побачити, хто дійсно слухає вас. Іноді ви повинні зробити крок назад, щоб побачити, хто інший на вашому боці. Іноді ви повинні зробити неправильні рішення, щоб побачити, хто з вами, коли справи розпадають.

Людина робить навпаки. Він має стати дорослим, а потім зітхає про його дитинства. Він витрачає своє здоров’я на гроші і відразу витрачає гроші на поліпшення здоров’я. Подумав про майбутнє з таким незадоволенням, що він нехтує присутнім, через що він не є присутнім, ні майбутнім. Він живе, якщо він ніколи не гине і гине, якби він ніколи не жив.

Після того, як я знайшов всі відповіді, всі питання змінилися.

Неважливо, що ви скажете, цей письменник унікальний. Поло Коельго не чув. Більше 86 мільйонів книг Coelho продаються в 150 країнах, переведені на 67 мовах – ці цифри просто не підходять в голові! Його твори були включені в список кращих книг не тільки в Бразилії, але і в Великобританії, США, Франції, Німеччині, Канаді, Італії, Ізраїлі, Фінляндії і Греції. Коело може бути генієм, але він знає, як принести геній до спільних людей. Поділитися цитатами з улюбленого сучасного письменника з друзями.

за допомогою igenno ru