Це те, що ветерани КВН виглядають як у своїй молоді: 19 фото людей, які ще дадуть нам посмішки.

KVN здивує і зловила нас протягом 60 років. Багато людей з цієї гри радують своїми новими проектами. І, безумовно, кожен в нашій країні відчував у взутті кавєніка хоча б раз на шкільні або студентські ігри. Останні сезони великої гри виходять під девізом «КВН – це не те ж!». Сьогодні ми вирішили нагадати про "Том" КВН. Редакційна колегія Інтернет Зігенно.cc. Я приготував для вас вибір фотографій молодих печейників, які вже встигли стати відомими в інших галузях. Ви отримаєте приємні спогади про великі команди минулого. Ось і ХАІ, і стара композиція П'ятигорська і багато інших ... У будь-якому випадку, дайте в ностальгію разом.

Дмитро Хрусталєв в команді Санкт-Петербурга. З волоссям. .

Команда ХАІ - чемпіони головної ліги КВН 1995.

р.

Різні покоління пам'ятають його в різних ролях. В цілому, як він сказав себе, «Я люблю Гузманну воду!»

Уральні пельмені. Брекоткін і Рожков.

Турбулентна молодь КВН.

Сергій Сивохо ще любить захопити людей.

р.

Тетяна Лазарєва. Досить досить, але без чоловіка.

, Україна

Сучасне покоління. «Студія Кам'яцького краю на КВН».

Гентльмен з Одеси. Легенди. .

р.

Андрій Бочаров може бути визнаний у будь-якому віці.

І це великі чемпіони ліги 1998 року. Я думаю, що кожен знайде їх. . й

Перші кроки odious Bulldog.

Гуманітарний оркестр Олександра Пушного.

«Запоріжжя – Кривий Ріг – перехід».

Постійний учасник чинного журі. Я використовував для гри, теж. й

Брекоткін знову. Цього разу з Светлаковом.

193554р.

П'ятигорськ під керівництвом Слєпакова.

КВН Команда Парма.

3610Р. 4200Р.

І нарешті Світлана Жилцова та Олександр Масляков. .

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я хочу дивитися їх на наших ТВ-екранах протягом тривалого часу. Ми створюємо нові проекти і робимо нас сміятися, але я впевнений, що всі пам'ятають велику гру, яка почала це все. Поділіться цим повідомленням з друзями, нехай вони також запам'ятають, що гумористи виглядали як у молоді.

за допомогою igenno ru