628
Він був... ТОП 20 кращих хітів 90-х, які запам'ятовують на життя.
Поки більшість пострадянських країн перебували в глибокій політичній та економічній кризі, їх музична промисловість розквітала і пахнула. І хоча вибухові 90-ті роки навряд чи можна назвати епоху якісної музики, але найпопулярніші хіти часу, які, ймовірно, не звучали, крім заліза, ми пам'ятаємо для відпочинку нашого життя.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Музика бум 90-х торкнулася всім. Багато юних істот чекали на Влада Ставського, щоб прийти до них на білу коню, зав'язувати його на вході і вибити на двері, інші висушені на солодковершковому Дмитрію Маликов, на кожному куті звучали «Звідки з морської роси», «Прихована дівчина в машинному пістолеті», «Популярний пух» і «Мій малюк», старші жінки слухали Миколаїв і Алєгрова, цінителі більш якісного продукту під гітарою в задній дворі sang хіти «Рондо», «Браво», «Земполюса» і «Хполюзавка», «Напоставка». Але в певній точці багато з цих фембойантних ексцентричних персонажів, які захоплювалися в облив.
Симфонія Зігенно.cc. Він хоче зануритися в приємні спогади з минулого і дарує вам ТОП-20 найпопулярніших вітчизняних кліпів 90-х за кожен смак і колір. О, ті солодкі мелодії! Відео кліп #16 - це просто бомба!
1,1 км Наталі, «Ветер з морських ударів»
2. "Похід" - "Моя дитина".
3. "Іванушки інт." "Капелла вниз."
4. "На-На" - "Дупа впав"
5. Умань Наталя Королєва, «Друга країна»
6. "Ляпи Трубетська" - "Ау"
7. Влад Ставсташевський, виклик Я в ніч
8. Земфіра - "Іскала"
9. Навігація Дмитро Маликов – «Ви одні, ти так»
10. "Незаймана" - Копія цигарок з Ментолом
11. Олександр Іванов – «Год, що тріфле»
12. Angelica Varum, "Зимова вишня"
13.00 р. Наталія Ветлицька – “Погляд на очі”
14. Любов Успенська - "Кабріолет"
15. "Браво" - "Цей місто"
16.00 р. Мурат Насиров – “Хлопець хоче Тамбов”
17.00 р. Алла Пугачєва - "Кале мені з вами"
18. "Бриліант" - "Хмари"
19.00 р. Євген Осін – «Прихована дівчина в машині»
20. "Хару Мамбуру" - "Хару Мамбуру"
Я просто отримав в мій підлітковий вік! Здавалося б, ви не слухали таку музику довго, але не годуєте хліба, дайте вам співати ці прості пісні. Що слухали твої друзі? Поділитися з ними найдивовижніші хіти цього часу. Ви, ймовірно, добре на 90-ті музики. Напишіть нам у коментарях про улюблені пісні.
за допомогою igenno ru
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Музика бум 90-х торкнулася всім. Багато юних істот чекали на Влада Ставського, щоб прийти до них на білу коню, зав'язувати його на вході і вибити на двері, інші висушені на солодковершковому Дмитрію Маликов, на кожному куті звучали «Звідки з морської роси», «Прихована дівчина в машинному пістолеті», «Популярний пух» і «Мій малюк», старші жінки слухали Миколаїв і Алєгрова, цінителі більш якісного продукту під гітарою в задній дворі sang хіти «Рондо», «Браво», «Земполюса» і «Хполюзавка», «Напоставка». Але в певній точці багато з цих фембойантних ексцентричних персонажів, які захоплювалися в облив.
Симфонія Зігенно.cc. Він хоче зануритися в приємні спогади з минулого і дарує вам ТОП-20 найпопулярніших вітчизняних кліпів 90-х за кожен смак і колір. О, ті солодкі мелодії! Відео кліп #16 - це просто бомба!
1,1 км Наталі, «Ветер з морських ударів»
2. "Похід" - "Моя дитина".
3. "Іванушки інт." "Капелла вниз."
4. "На-На" - "Дупа впав"
5. Умань Наталя Королєва, «Друга країна»
6. "Ляпи Трубетська" - "Ау"
7. Влад Ставсташевський, виклик Я в ніч
8. Земфіра - "Іскала"
9. Навігація Дмитро Маликов – «Ви одні, ти так»
10. "Незаймана" - Копія цигарок з Ментолом
11. Олександр Іванов – «Год, що тріфле»
12. Angelica Varum, "Зимова вишня"
13.00 р. Наталія Ветлицька – “Погляд на очі”
14. Любов Успенська - "Кабріолет"
15. "Браво" - "Цей місто"
16.00 р. Мурат Насиров – “Хлопець хоче Тамбов”
17.00 р. Алла Пугачєва - "Кале мені з вами"
18. "Бриліант" - "Хмари"
19.00 р. Євген Осін – «Прихована дівчина в машині»
20. "Хару Мамбуру" - "Хару Мамбуру"
Я просто отримав в мій підлітковий вік! Здавалося б, ви не слухали таку музику довго, але не годуєте хліба, дайте вам співати ці прості пісні. Що слухали твої друзі? Поділитися з ними найдивовижніші хіти цього часу. Ви, ймовірно, добре на 90-ті музики. Напишіть нам у коментарях про улюблені пісні.
за допомогою igenno ru
11 кращих фонових ігор з минулого, що ми практично забули Це був fucking веселощі!
Цей дивний істота виглядає як змія. Але ви ніколи не здогадуєте, що це під ним!