18 Дивовижні Нотатки Тільки Жінки можуть залишити Emotions!

Згадайте, коли ми сказали вам про хлопчика, який написав першу книгу в світі про розуміння жінки? Отже, ми беремо зауважити, що красива половина людства не потрібно розуміти. Так, жінки є істоти непередбачувані, несвідомі і іноді навіть дуже бітчі, але в той же час милий, турботливий і найголовніше, такі родичі. Хто, якщо не жінка, може залишити нотку на холодильнику з нагадуванням «Не їсти!», гордо ігноруючи це повідомлення годинника, щоб о 12 ранку. Тільки представники більш слабкої половини (можна сперечатися) здатні зробити щось, що здивує свої можливості.

Сьогодні редакційна колегія журналу розваг Ці повідомлення, в яких вони кладуть свою душу і серце, призначені для близьких, чоловіків, дітей, загалом, всіх членів домогосподарств. У цих нотах - вся жіноча сутність.

Найкраща дружина в світі!

І просто намагатися перехрестити шлях Іри. . й

Любов на перший погляд.

Р

Чи можу я запозичувати цю дружину на день або два?

Яка справа з картоплею?

Просто пройдіть його легко і прочитайте повідомлення до кінця. Капуста їжачка і chupa-chups є чимось!

Мама може мати вихідні, теж!

р.

В той же час для когось, щоб зупинитися на Танчику, інакше він пахне, як гасіння. . й

Не дайте мені, як минулого разу!

р.

Дімо, отримайте міцні та напої!

Не загрожуйте Південно-Східної!

Бажання жінки – закон. . й

О, це Дашка, надходить і попросає інших людей.

Не довіряйтеся котів, вони лежать!

Що таке нещасливий паровар, який хтось спійманий.

Це те, що я розумію, Божа дружина!

Томати для ворогів тільки!

Люди говорять, що народне мистецтво є найчеснішим, щирим і правдивим формам мистецтва. І якщо рука жінки була поставлена до неї, то навіть невинна замітка на розірваному шматку паперу перетворюється в справжній шедевр. Чи можна поділитися з нами? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У той же час, поділитися з другом, що таке: ці ноти можуть легко зробити всіх сміятися.

за допомогою igenno ru