646
16 виразних образів мулів, фотогенність яких просто вимкнено. Гірський штор!
Манул – небезпечний дикий вид сімей котів, який живе в гірських луках і в степах Середньої Азії. Ці хвостовики також називають кішки Палла - це тварина названа на честь німецького Природніста Петра Палла, який відкрив манулу на узбережжі Каспійського моря в XVIII столітті. Ці харизматичні члени сімейства котів мають плоске обличчя, величезні круглі очі, дрібні широко розсіяні вуха, щільний масивний корпус і короткі товсті ніжки. Манул - тварина розміром домашньої коти: довжина його тіла досягає 52-65 см, хвіст - 23-31 см, зважує 2-5 кг. Але від котів він відрізняється певним виразом нечітки. Важко описати слова спектр емоцій на обличчі. Побачити його своїми очима!
Це 16 зображень найбільш виразних котів у світі. Професійні актори будуть ревніми!
Товстий кот
Ці очі бояться і ненависті світу.
Ось дегустація.
Гірський штор
З дитинства вони мають тонке і неймовірно сенсорне сприйняття світу.
Скажіть "Ам!"
Я не приходжу до мене - Я відчув!
Про нас Про нас
Майстер Кунг Фу
Мої руки змочилися!
Боже Я не був. . й
Габаритний зображення
Зірка в ударі
Підгузники приховані, не є дзвіночки, Viscas переповнені.
Мені потрібно постріл зараз!
У вакантному конкурсі ці коти здобули нагороду вілли року. Якщо ви дивитесь, ви будете краще триматися від них. Покажіть ваші друзі найгартніших тварин на планеті Землі.
за допомогою igenno ru
Це 16 зображень найбільш виразних котів у світі. Професійні актори будуть ревніми!
Товстий кот
Ці очі бояться і ненависті світу.
Ось дегустація.
Гірський штор
З дитинства вони мають тонке і неймовірно сенсорне сприйняття світу.
Скажіть "Ам!"
Я не приходжу до мене - Я відчув!
Про нас Про нас
Майстер Кунг Фу
Мої руки змочилися!
Боже Я не був. . й
Габаритний зображення
Зірка в ударі
Підгузники приховані, не є дзвіночки, Viscas переповнені.
Мені потрібно постріл зараз!
У вакантному конкурсі ці коти здобули нагороду вілли року. Якщо ви дивитесь, ви будете краще триматися від них. Покажіть ваші друзі найгартніших тварин на планеті Землі.
за допомогою igenno ru
Диво в прозорому полі. Відкрито звичайний педагог в галузі.
18 Дивовижні Нотатки Тільки Жінки можуть залишити Emotions!