Овергерард в інтернеті: реальні оповідання від життя, від яких ви будете сміятися.

Люди кажуть: «Як ваш день?» Hmm, вона відчуває себе, як він мій! У житті всіх були смішні і незручні повсякденні ситуації, які навіть не соромно розповідати когось. Наприклад, коли я був дитиною, я вирішив порадувати всієї сім'ї і зробити пасту. Але я не запитав всіх, як це зробити, взяв каструлю, залити воду і відразу ставити там пасту, і так добре, що вода практично виливається з каструлі. Щоб сказати, що замість смачної вечері, один великий, безформний просвіт тіста вийшов, щоб нічого не сказати. Ще одна частина паста застрягла до дна і спалюється, тому запах на кухні теж лікував. Я зроблю, що приготування явно не мій виклик.

Сьогодні ми підготували для вас найсвіжіші історії з життя, які безумовно зроблять вас посміхатися. Боже!

Всі вихованці!
Вагітна, вирішила варити «право» пілфа у гламурній сковороді «Бергоф», просто дав чоловік. Я прочитав про «з підігрівом нафти» - і пекл до точки. Олія зловила вогонь і я вирішив викласти її з води! На стелі з'явилася таблетка вогнепальних піддонів і залишила чорні плями. Вся квартира була в димі. Я евакуйував однорічну дитину до задньої кімнати і почав називати чоловіка. І це бейстард, після прослуховування мого плутаного монолога, запитав, якби нічого не сталося, "Так що я не знаю, якщо б не було піл або ні?"

Насолода
Я пам'ятаю багато часу тому, я повернувся з моєї першої поїздки з тур клубом і вирішив вивести до своєї сім'ї про мій новийз'єднання здібності готувати. Я вибрав піа суп для демонстрації. Але в звичайному каструлі заливаємо стільки гороху, так як на поході заливаємо в відро за 30 осіб. Отриманий концентрат гороху ми ріжемо на скибочках, заморожених і досить довго. . й

Миття століття
Один день, кішка позначений улюбленою подушкою. Я прокинув її в машині. Вона лопнула епично в процесі, наповнивши гайку шайби з древніми брухтами того, що колись було перо. Я залякала і переїхала машину до зливу. Автомобільна муфта, знецілення, але відмовлялася від зливу і не дозволяла відкривати кришку. У мене було провести два години, скидати краплі (!) промивання води через нижній клапан. І пішов він до нього, як нагадування.

О, ці яйця. .
Коли я був 9 або 10 років, моя мама звикла розповісти мені, як приготувати обід після школи. Не було харчування в холодильнику, крім яєць. Моя мама - сказав: "Боль яйця, 5 хвилин і це зроблено." Увечері мій мама знайшов мене голодний кричав і відро повною зламаними сирими яйцями. Я просто заливив холодну воду в сковороду, заклав яйце, вийшов на плиту, чекав 5 хвилин, вийшов яйцем, зламав її сиру, і прокинув її. І так з усіма десятками. . й

Смарт - це наша спеціальність!
Після того, як мій молодий, мій друг і я вирішив отримати чорні пальто. Ми не мали чорної тканини, але у нас були старі листи, тому білий в смузі. Не було фарби для тканини або (на вулиці були дев'ятості). Припустимо, що тканина і волосся є волокнами. Так фарба для волосся збирається працювати. Ну, ми робили. Басма. Фарба в лазні. Ванна повинна бути емальована - коричнево-зелений колір не хотів його відходити. Не змінився колір листів. . й

Кримінальна відповідальність
Коли я був голодним і мав велику собаку, я купив цілу корову голову для того, як вони кажуть, дешево і сердитися. Я не думав про те, що вона повинна бути зрізана якось. Я стрибав, що погана головка протягом трьох годин, а потім я зрозумів, що я мав нарізати! Перетягнути голову в ванну, покласти стілець з великою дошкою, і вирішило прийняти підвіску. І тоді я оздоблюв її, деякі поліцейські називаються на двері. Він стоїть, тому в уніформі, і перед ним дівчина, в крові, шматочки м'яса і з осями. І від задньої двері, Ст. Бернард виглядає соромно і лікує руки повільно. Я мав прийняти поліцейського у ванній кімнаті і показати його коров'ячим мозку і інші речі. . й

Міцність в шкірі!
Коли я переїхала з моєї квартири батьків, я взяв як шкуру зі мною. Її батько приніс її в подарунок з Азії. Шкіра дуже красива, метр і півметра, товста довгий хутро. Я просто хотів поставити його в пральну машину. В результаті необхідно витягти пластівці хутра, за допомогою яких непроваджені засоби, а шкіряна основа була рівна до подрібнювачів і буквально зникла. Скільки славних годин я витратив, забравши мікроскопічні частинки шкіри з перфорованої пральної машини барабан!

Кукурудзяні діти
Коли я був молодий, я не знаю, як зробити попкорн. Подарував мені коб кукурудзи, поклавши її на сковороду і перетворили на газ. Я не закривав його. Через п'ять хвилин почався справжня стрільба з гарячих зерен! У мене була щітка з кухні і сховала за дверима до того моменту, поки вона не була. . й

Дивовижний композит
Після відпустки я вирішив зберегти «розпад» мандарини – варений компот. Він пішов відступ. Але я не плутав, і я пишу.

Пальмів в основному.
Бакалавр в коледжі гуртожитку, я вирішив якось обсмажити пельмені. Не легко, але показати - в глибокій воді! Він взяв літр рослинної олії, заливають її в каструлю і приніс її до кипіння. Я починав кинути пельмені там, і вони перетворюють чорний перед очима. Він захопив горщик і під струмком води. Чистий. А потім класичний жанру. Вода в парі, масляні бризки на всіх оточуючих поверхнях, запах страшний! Не пропустіть витяжку, щоб відкрити двері, якось провітрювати кухню. Все це виводить і ... активує пожежні детектори. Всі над гуртожиток, ліфти заблоковані і вентиляційні Не відкриваємо двері до сходів. У ліфтах від нещасного випадку немає. . й

О, я маю все це прямо перед очима... Що станеться до нашої людини в широкому денному освітленні! Головне не плутати і спробувати зберегти ситуацію, як і герої наших оповідань. А також не забудьте поділитися своїми смішними кейсами в Інтернеті, щоб захопити людей. Уміння сміятися на собі – це чудове місце, яке дозволяє зберегти нерви і здоров’я. Ви хочете, щоб ваші друзі посміхатися в середині дня? Не забудьте поділитися цими історіями з ними, вони дуже смішні.

за допомогою igenno ru