Ця жінка отримала свою лікарю у віці 102. Це те, що нездійсненне бажання знань

Якщо ви встановите мету для себе, то ви повинні прагнути до неї. Вона повинна бути вашою зіркою в житті. Ви повинні дотримуватися її до досягнення бажаного результату. Не варто заважати вас: думка інших, деякі перешкоди або вік.

Я вирішив розпочати цю статтю. Ключові слова в ній стануть віком основного персонажа, який не перешкоджав її досягненню мети. Важборг Рапопорт нещодавно захистив докторату у віці 102. Але найцікавіше в цій історії, особисто, здається, що мені все, що передувало цю акцію.

742565

Наша історія починається в далекому 1937 році. Потім Інжборг закінчили навчання і написав докторант про дуже важливу проблему в той час - дифтерія. А тому, що її матір був єврейським, Інжборг був розбитий з остаточної частини іспиту, яка була нормальною практикою в епоху Гітлера.

Багато років тому Ingeborg вирішив написати листа до Університету Гамбурга, в якому вона розповіла її історію. У Берліні звернулися три професори медичного факультету.

Друзі допомогли жінці підготуватися до іспиту, адже за останні 78 років лікування дифтерії змінило багато. Але Інжборг врахував всі інновації. Відповідає професорам і заслужила лікаря.

«Це справа принципу. Я зробив це, щоб пам'ятувати жертви Третього Рейха, Інжборг сказав.

Це люди, які повинні надихати молодше покоління. Не пізно навчатися! Якщо ви погоджуєтесь з нами, розкажіть своїх друзів про Ingeborg, вона заслуговує на те, що вона відома світу.

за допомогою igenno ru