603
На перший погляд, це дражнити старий ван. Візьміть один крок і ви будете приємно!
«Найстрашні питання в Москві – це питання житла», – Михайло Афанасьевич Булгаков колись писав. Дійсно, навіть після 50 років ця проблема не втратила свою актуальність. Люди з усього світу хочуть облаштувати свої гнізда дешево, міцно і в кращому варіанті. Якщо раніше вважалося, що чим більша житлова площа, тим краще, сьогодні гора приймала до вирішення питання про житло. Люди отримують крихітні будинки і використовують кожен квадратний метр.
Глибока Васуєва Не виняток. Що він зробив зі своїм старим ваном. Людина перетворила на затишній і комфортний будинок.
Це два речі Не можна уявити своє життя без: його вірний собака і його авто.
доб. 2
Але це те, як ви бачите Deep Vasudeva Das' ван протягом останнього часу. й
Р
Цей ван був колись не відрізняється від інших.
Але один день Дасу прийшов з божевільною ідеєю - він вирішив зробити свій автомобіль щось більше, ніж просто засіб перевезення вантажів.
Чоловік хоче створити затишний і просторий будинок. Спочатку він огороджував майбутній житловий простір з кабіни і додали трохи простору на підставі, який планується використовувати для зберігання речей.
Глибоко обшити стіни і стелю з деревом.
Побудував будинок з дерев'яними меблями.
Він також вішав полки і почав жити в новому будинку.
р.
В'їзд в ван - шкода, будинок.
152001 р.
Ось простір зберігання!
р.
Всередині будинку є все необхідне для комфортного життя.
У вас є навіть підвісний стіл.
Найкраща робота з глибоким Дасом. Шукайте, куди приховали велосипеди!
Затишна вітальня, це не так?
3610Р. 4200Р.
Затишна вітальня перетворюється в практичне місце для роботи.
Практичне робоче місце перетворюється в комфортну спальню.
5932-1902 рр.
Чудове місце для задоволення з друзями.
Секретний чайний стіл.
Будинок також має плиту і димоходу.
Кожен квадратний міліметр цей хлопець скористався мудро!
Ви тримаєте скаргу на маленьку кухню і передпокій, де можна піти? Дізнайтеся, як Deep Vasudeva Das обробляти ці проблеми. Головне - багата фантазія і вміла рука. Не забудьте розповісти про це дивне житло в ван до ваших друзів.
за допомогою igenno ru
Глибока Васуєва Не виняток. Що він зробив зі своїм старим ваном. Людина перетворила на затишній і комфортний будинок.
Це два речі Не можна уявити своє життя без: його вірний собака і його авто.
доб. 2
Але це те, як ви бачите Deep Vasudeva Das' ван протягом останнього часу. й
Р
Цей ван був колись не відрізняється від інших.
Але один день Дасу прийшов з божевільною ідеєю - він вирішив зробити свій автомобіль щось більше, ніж просто засіб перевезення вантажів.
Чоловік хоче створити затишний і просторий будинок. Спочатку він огороджував майбутній житловий простір з кабіни і додали трохи простору на підставі, який планується використовувати для зберігання речей.
Глибоко обшити стіни і стелю з деревом.
Побудував будинок з дерев'яними меблями.
Він також вішав полки і почав жити в новому будинку.
р.
В'їзд в ван - шкода, будинок.
152001 р.
Ось простір зберігання!
р.
Всередині будинку є все необхідне для комфортного життя.
У вас є навіть підвісний стіл.
Найкраща робота з глибоким Дасом. Шукайте, куди приховали велосипеди!
Затишна вітальня, це не так?
3610Р. 4200Р.
Затишна вітальня перетворюється в практичне місце для роботи.
Практичне робоче місце перетворюється в комфортну спальню.
5932-1902 рр.
Чудове місце для задоволення з друзями.
Секретний чайний стіл.
Будинок також має плиту і димоходу.
Кожен квадратний міліметр цей хлопець скористався мудро!
Ви тримаєте скаргу на маленьку кухню і передпокій, де можна піти? Дізнайтеся, як Deep Vasudeva Das обробляти ці проблеми. Головне - багата фантазія і вміла рука. Не забудьте розповісти про це дивне житло в ван до ваших друзів.
за допомогою igenno ru
Для задоволення я опустив очі і подивився на форму мого нігтя. Результати тестів, які виконували мене!
33 Надихаючи фотографії людей до і після втрати ваги я можу навряд чи вірити це одна людина!