Цей життєрадісний хлопчик загинув від просто одного ложку заповіту. Історія

Матвія Радар виросла нормальну здорову дитину чотирьох років. Він любив грати з однолітками, весело, навчився таємничий світ навколо нього. Він був абсолютно без праці і слухняної дитини, завжди слідуючи інструкціям своєї матері. Парадоксально, в кінці він грав жорстокий жарт на ньому. Пристосовується до того, що маленька Матвія завжди може бути пов'язана, її мама Браньна залишила дитину, щоб грати в неприйнятну на кухні. Ніщо не завадить неприємності.

Граючи на кухні і виглядаючи з цікавості в всі кухонні шафи, Метью відкривають корицею. Запах приправи зачаровує хлопчика, і він вирішив їсти деякі з цього продукту. А потім, Матвія спійманий його дихання, почав судоми. й

Браянна назвала амбулатором відразу. Лікарі за годину і половина боролися за життя хлопчика, але диво не сталося. Маленька Матвія загинула в руках лікарів. Суд завершився вироком - аварією.

Покрокуючись від трагедії, Брайан Радар вирішив інформувати інших небезпеки. Брайанна організувала Cinnamon Challenge. Учасниця цієї флеш-пам'яті повинна проковтнути повну ложку кориці в хвилину. І важливо не пити приправу водою. Багато хто вирішив перевірити своє тіло на міцність, потім спійманий їх дихання, почав кашель, чхання і блювоти, і деякі навіть мали згортання легень.

Браянна Радар чесно попереджає, що ця проблема набагато небезпечніше, ніж вона виглядає на перший погляд. "Цей вид розваг може коштувати людям своє здоров'я або їх життя, але багато людей не розуміють його", - говорить Брянна. Може звучати дивний, але чайна ложка кориці є досить сильною отрутою. Така доза не вбиває дорослого, але відчуває себе всі «чарівні» передозування приправи на власну шкіру. І для життя запам'ятається, що для дитячого тіла така порція може стати смертельною. А також дізнайтесь, що кухонні приправи, такі як сірники, повинні бути приховані від дітей.

Я хотів би запитати всіх, хто читає ці лінії. Не ризикуйте здоров’я протягом декількох хвилин на сайті. І обов'язково пам'ятайте, що морква небезпека може змастити в таких нешкідливих речей, як кухня приправа. Дізнайся з дітьми та поінформуйте своїх друзів. Поділіться цим відео з друзями - це може врятувати життя когось!

за допомогою igenno ru