Після того, як жінка знеболюється. Що змінив своє тіло так багато хто тероризм!

українська Thea Wilson - це звичайна життєрадісна і весела людина, жінка, яка любила провести час з друзями і відвідати різні події. Але після однієї партії ця жінка кинулася, вкрита жахливими великими синями фіолетового кольору. Вона виглядала, як вона була жорстоко збита. Досягнення Не пам'ятаю нічого подібного. «Я не маю ідеї, як ці величезні гематоми прийшли. Вони були по всьому тілу, то сказав гірко. Важко вірити, але навіть перед сном, вона відчувала себе добре і нічого не засвоюється неприємності.

799 р.

Так як синці не пішли на себе, жінка пішла до лікарні через кілька днів. Лікарі відразу відправляються Уилсон для біопсії кісткового мозку.

Діагноз був однорідним: рідкісна форма лейкозії, яка викликала гематоми і постійна втома. У Вільсоні вже пройшов перший тур хіміотерапії в Королівській лікарні Шрусбері, як 37-річний германський кров не згорнувся належним чином.

Рівень тромбоцитів був 9, у здоровій людини цей показник між 140-400.

Проміжні місяці після діагностики, Чим краще почуватися. Симптоми захворювання, пов'язані, але вона ще далеко від відновлення.

Кожен дванадцять тижнів жінка повинна дати кров для аналізу, і тому на наступні три роки.

Коли я сказав, що у мене була лейкомія, мій світ згорнувся в момент. Але це не зупинилося мені, і я продовжую насолоджуватися життям, говорить Thea.

«Людина міцного духу. Вона безстрашно виглядає неприємно в обличчі і знає, як перетворити негативно в позитив. Ця жінка надихнула багато з нас, говорить один медсестра, який доглядав за пацієнтом.

Теа зробив все в її силі для відновлення. Це може допомогти їй поліпшити стан швидше, ніж лікарі думали. Це доводить знову, що в будь-якій ситуації ви не можете відмовитися, потрібно бути міцним і продовжувати боротися, незалежно від того, що відбувається.

за допомогою igenno ru