620
Це найнебезпечніший джем на планеті Землі. Зателефонуйте мені 7!
Найгірше, щоб чекати і зловити. Ніяких вподобань, щоб стояти в джемах. Але коли ви бачите натовп автомобілів, що утворилися в Китаї на Mount Guo Liang Song, ви дізнаєтеся, що джеми трафіку в столиці є тільки квіти. У вас є жорсткий час навігація автомобіля над величезною хасмом? Це виглядає хрусткий, не це? На честь 13 сміливих чоловіків, які побудували його прямо в Гуо Лінг-Гау в п'ять років.
Я дивлюся на цю картину і я не маю зуба. Звісно, я екстремальний коханець, але так далеко не вдалося підкорити такі вершини без рятувального пристрою. Що страшно.
Довжина дороги 1,250 км, ширина 16 метрів.
до 1 2 3 4 5+
Також на дорозі "13 героїв" є 35 так званих вікон.
,00 Р
Чи можна виїхати на дорогу?
Особисто, не за гроші! Не дивно, що кількість «13» з'являється в назві цієї дороги. Покажіть це найнебезпечнішим джемом трафіку на планеті тим, хто любить скочити нерви.
за допомогою igenno ru
Я дивлюся на цю картину і я не маю зуба. Звісно, я екстремальний коханець, але так далеко не вдалося підкорити такі вершини без рятувального пристрою. Що страшно.
Довжина дороги 1,250 км, ширина 16 метрів.
до 1 2 3 4 5+
Також на дорозі "13 героїв" є 35 так званих вікон.
,00 Р
Чи можна виїхати на дорогу?
Особисто, не за гроші! Не дивно, що кількість «13» з'являється в назві цієї дороги. Покажіть це найнебезпечнішим джемом трафіку на планеті тим, хто любить скочити нерви.
за допомогою igenno ru
Цей маленький хамелеон ніколи не зрозумів, що він народився. Маленький сюрприз!
Після того, як жінка знеболюється. Що змінив своє тіло так багато хто тероризм!