650
20 написів, які можна знайти тільки на наших ринках. Головне - залучити клієнта!
З тих пір, як і раніше, були купівля різних торгових центрів, супермаркетів та інших магазинів у містах, люди менші і менш ймовірні, щоб відвідати ринки. Будь-яка поїздка на ринок є обрядом. Ви можете пройти кілька годин в пошуку найкращої ціни і ще придбати товари з першого продавця. Ринок дозволяє торгувати, якщо це правильний ринок. І в цілому, є деякі романтики в цих магазинах, величезні лічильники і барвисті продавці. До речі, ми хочемо розповісти про останні сьогодні. Ми знаємо, що люди різні як продавці. Багато з них хочуть залучити покупців своїми домашніми ознаками. І з цих написів періодично надходять на реальні твори мистецтва.
Це суворий поділ території!
Просто з саду. .
р.
Як вони різні?
Це почуття!
Чи можу я спробувати це?
Скарги маркетингу!
Р
Вчора блокноти були товстими, але 5, і сьогодні вони тонкі, але 3. й
Р
Похід на продовольчий ринок, ще більше кольору!
І ви не можете прасувати проти вовни!
Зніміть вуха. . .
Всі захворювання.
І якщо ви робите, вам не доведеться росити. . й
Що таке сорт?
Як мінімум кавун послухатиме мене. . й
Гарш!
Виготовлено Снікерською родиною.
М'ясо яловичини.
Якщо це не достатньо, я збираюся!
Ми зустрілися.
р.
Я думаю, що це сьогодні!
Я думаю, що це геній. Ось навіть якщо ви не хочете, ви ще будете звертати увагу, і це мета, спрямоване тим, хто робить такі написи на картонах. Скажіть своїх друзів про ці шедеври, вони неодмінно оцінять таке народне мистецтво.
за допомогою igenno ru
Це суворий поділ території!
Просто з саду. .
р.
Як вони різні?
Це почуття!
Чи можу я спробувати це?
Скарги маркетингу!
Р
Вчора блокноти були товстими, але 5, і сьогодні вони тонкі, але 3. й
Р
Похід на продовольчий ринок, ще більше кольору!
І ви не можете прасувати проти вовни!
Зніміть вуха. . .
Всі захворювання.
І якщо ви робите, вам не доведеться росити. . й
Що таке сорт?
Як мінімум кавун послухатиме мене. . й
Гарш!
Виготовлено Снікерською родиною.
М'ясо яловичини.
Якщо це не достатньо, я збираюся!
Ми зустрілися.
р.
Я думаю, що це сьогодні!
Я думаю, що це геній. Ось навіть якщо ви не хочете, ви ще будете звертати увагу, і це мета, спрямоване тим, хто робить такі написи на картонах. Скажіть своїх друзів про ці шедеври, вони неодмінно оцінять таке народне мистецтво.
за допомогою igenno ru
На перший погляд, це може здатися нагородження будинку або дитячого садка. Але це набагато крутіше!
Вона була доброю, щирою і міцною. Пост яскравої пам'яті блискучої Жанни Фріського.