Це те, що відбувається, коли ви розтріскуєте пальцями. Я ніколи не думав!
Bashny.Net
О, це блаженне почуття, коли, після виснажливої роботи, ви можете, нарешті, дозволити собі розслабитися, розтягувати руки і обмазувати пальцями, що перемогли. Здавалося б, що з цього незначущого жеста стає більш світлим не тільки в душі, але і в усьому світі, і якось раптом є стрибок нової міцності і енергії. . й
Тим не менш, з дитинства кожен сказав вам, що розтріскування пальцями погано для вашого здоров'я, але ніхто не спробував пояснити чому. Настав час знати правду! Це один-хвилинний відео чітко пояснює, що відбувається, коли ви розтріскуєте пальці. Чи викликає артрит суглоба і ціла мережа інших серйозних захворювань? Розбити всіх вгадок і, нарешті, познайомитися з фактами. Я ніколи не думав! Ну, що робить велику різницю!
Синовіальна рідина – різновид мастила для суглобів. Він навіть схожий на яєчний жовток. Таким чином, коли ми простягаємо суглоби, бульбашки газу з'являються навколо рідини, які лопаються в результаті отриманого тиску і робимо ударний звук. Для того, щоб пробити суглоби знову, вам доведеться почекати 20 хвилин, щоб рідина знову заповнюється бульбашками. Те ж саме відбувається, коли ви отримаєте швидко.
Чи не є нічого неправильного з оснащенням? Вимкніть не. Американський лікар Дональд Негер вирішив спробувати вірність цієї теорії, як вони кажуть, на власній шкірі. Він пробив пальці щодня протягом 60 років, лікар вирішив залишити іншу руку самостійно для порівняння. Незважаючи на розчарування прогноз, сьогодні Unger може похвалитися, що через 60 років він не був діагностований артритом. У той же час інші дослідження свідчать, що це здавалося б, нешкідливий зв'язок призводить до набряку суглоба і зменшення сили зчеплення. Однак це дослідження не має свідчень.
Ви не можете турбуватися і не заперечуйте себе задоволення від часу, щоб зламати ваші суглоби. По-справжньому, не робити це перед кимось. Не всі подобається, що звук... Розкажіть про останні наукові дослідження!