20 домашніх тварин, які проживають на самому господарстві. Не можна заздрити своїх власників. . й

У той час як власники цих вихованців зробили ремонт і кладуть будинок для того, щоб після етіки шашликів, інших школярів по всьому світу вдалося зробити багато неприємностей. Але вони все ще збиваються: просто подивіться на очі - дуже невинність, чистоту і чистоту. Ангели в м'якоть. Вони не здаються зрозуміти, що відбувається навколо них, і що зарозумілість вони дрочують. Тут не можна сперечатися, алібі тварин залізо - чарівність від кінчика носа до хвоста і невинного погляду дитини. Як ви не можете пробачити або сердитися з хутрюшами на тривалий час? Це не зло, але з великої любові до свого майстра. Ви пам'ятаєте, що ми несемо відповідальність за тих, які ми зацікавили?

1,1 км Ціпонька, курча, я в будинку ... Майстер, цей червоний килим просто для вас!

Фото: Червоний

2,2 км Я одягаю мами, передні двері були зайвими. Вже зараз!

Фото: Пінтерест

3. У Чи потрібен туалетний папір?

Фото: Instagram

4. У В нашому будинку і зробив це. Доброго дня!

5. Умань Я просто допоміг вам розібратися в шафі. Ви зносите щось!

6. Жнівень Я прийшов, і я вже зробив. Я не думав, що це зробити.

7. Про нас Визначено дуже швидко згортання сцени. Ми хотіли б зловити скраб, але він пішов!

Фото: Невідомий

8. У Я сказав сто разів, закривши вікна, протяжки неможливі!

9. Навігація Він не був мій вини, він зламав себе. . й

р.

Фото: П

10. Покажіть мені щось неправильно!

11. Сила не достатньо перенести антіка цих відвертиків, як тільки хтось має відвагу зробити таку річ!

12. Ви можете очищати квартиру, бос, що сором'язлива!

13.00 р. Ви не повинні залишити гармату самостійно. Я попередив, що це буде погано.

Фото: Нестер

14. До того, як я послав очі, хтось зробив Мес будинку. Ви подбаєте про безпеку майбутнього!

Р

15.00 р. Я був в стані відбиття, подряпини!

16.00 р. Я так м'який, я не знаю, що ви не любите. . й

р.

17.00 р. Я спробував очистити його, але пилосос дуже сильно протистояли. . й

18 років І цар тут. Чи є щось, що вам подобається?

19.00 р. Я вгадаю, що ти не схожий на мій ароматизований яйця, ви? Я спробував, ви знаєте?

20. Калм, просто спокійний.

3610Р. 4200Р.

О, я можу уявити, як вирощені власники цих милих були після цього! Як виглядає нова колекція, яку потрібно створити найближчим часом. Цього разу в кадрі слід отримати вирази всіх тих, хто поганий, щоб залишити домашніх тварин на фермі, в результаті чого вони знайшли щось схоже. Що буде цікаво!

Не забудьте поділитися цими веселими друзями!

за допомогою igenno ru