Всі вони були Довідник до повстяної '90s.

Пам'ятайте про популярну казку: Хлопці светри, Malvinas pants - Я ходжу в день імен? Але він відмінно характеризує кращі тенденції цього божевільного десятиліття, коли молоді люди спробували показати, носити літаючі речі і гальмувати їх іншим. О, і де мій епоху олімпіану і абібаса, які я зроблю без збою? Тепер я думаю, що я розумію, куди приходять сучасні дизайнери. Як кажуть, що новий добре забутий старий. Це було 90-х років і ми одягалися як ми можемо. Але ми були точно! Це те, що ви можете знайти в гардеробі будь-якої модниці тих часів відчайу.

1,1 км Спортивні костюми

Будь-який, хто думав, що такий одяг можна носити тільки в тренажерному залі, ймовірно, ніколи не жив у нашому регіоні в 90-х роках. Тоді улюблений костюм можна носити на дискотеці, на дату, в кіно або навіть в театрі. Це мода!

2. Кольорові легінси

О, що одяг був у будь-якому гардеробі модиста. Рожевий, бірюзовий, салат, апельсин, жовтий - яскравіше, крутіше. Не був гріх, щоб піти на кращий друг День народження, в магазин і навіть в шкільний випуск! Я вже плачу з спогадів...

3. У Платформи

Таке прохолодне тінь мало лише найвеличніші дівчата в дворі – задоволення, що це коштує багато, і навіть мало знати місця, де отримати таку «загадку». Як я тепер бачу перед очима постер суперпопулярної групи 90-х Spice Girls, на якій ми вперше побачили такі «хоози» у дівчат на ногах.

р.

4. Значки

Це була гарна річ для кожного студента. «Немає багатьох знаків» – неспішний девіз молоді 90-х років. Вони були обмінені, вони були передані на будь-які свята, вони були відтворені на картах. Значки були універсальними аксесуарами в гардеробі як хлопчиків, так і дівчат. Ці круті речі приймали весь вільний простір рюкзаків, сумок, курток, штани, сорочки, ременів. Найхолодніші були значки з іменами і улюбленими групами.

5. Умань Сорочки з принтами

Кожна дівчина повинна мати футболку з Леонардо DiCaprio, яка стала мегапопульною завдяки фільму Титан. А також дуже поширені футболки з локшиною.

6. Капи.

Сучасні раппери не можуть навіть уявити, як щедрий кожен, хто мав таку бейсболку в боді 90-ті роки. Пощастило, що в шафі «завдяки» пощастило поважати найхолодніше, і часто навіть «похилого» району. Погана Каліфорнія - це головний убір, який тільки еліта мала!

7. Про нас Куртки джинси

Пам'ятайте, як «вудили», що гардероб був? Незважаючи на це, кожен мріяв про те, що таке прохолодне, виготовлене з джинсу - це неспішний символ усього Західного світу, свободи і демократії. Але цей кущик може носити протягом багатьох років! Чи є це питання поточного одягу, який не може витримати три мийки?

8. Олімпійський

Верхні частини комбінезону - Олімпійські ігри - стали одним одягом в гардеробі молоді 90-х років. Вони можуть носити під спідницею, а під прозорими легінями, а під джинси (який мав такий скарб у шафі). Тим не менш, ці сльозоподібні наряди не потрібно прасувати!

9. Навігація Борець

А цей аксесуар був тільки для того, щоб говорити, представники потім середнього і малого бізнесу. Борсет негайно перетворив вас з простого панка в серйозний підприємець. І нічого носити під таким же улюбленим костюмом. Це робить бізнес простіше.

10. Пакети

Якщо ви зростали в 1990-х роках, ви зрозуміли, які сумки роблять в пошті про одяг. Вони пішли з тими, хто не міг дозволити собі розкіш народженого.

11. Хлопчики светри.

Унісекс светр далеко від ноу-хау сучасних дизайнерів. У такому чудовому турецькому споживчому товари, який спочатку був призначений для хлопчиків, будь-якої модниці прогулявся гордістю. Хіпсери ніколи не мріяли!

12. Малини джинси

Якщо люди розуміють, чому ці штани називаються таким чином. Справа в тому, що не кожен може похвалитися знанням англійської, а ім'я компанії Мавін був дуже схожий на ім'я синьо-волосатий краси від радянського мультфільму. Ці джинси були кращими батьками для подарунка.

13.00 р. Куртки малини

Найхолодніші бізнесмени, вони є «новими росіянами», поступово зняли свої костюми і одягають на цей розкішний предмет. З родицею і золотою ланцюжкою трьох пальців товстої, вона виглядала в цілому ефектно!

14. Взуття

Ці шкіряні куртки reeds можуть досягати тільки найбільш "ткані". Повідомлень, і тут вони знайшли місце для всіх улюблених значків, а також нашивок. О, ті суворі '90s!

Я пам'ятаю всі ці речі, якщо це було вчора! І де тільки час летить... Сучасні діти не розуміють, що подобається бути гордістю холодного пакету або «поганяти» модних джинси. Я маю багато пам'ятати. Якщо вам сподобався цей пост, поділіть його з друзями-учасниками – вони, ймовірно, будуть любити цю статтю!

за допомогою igenno ru