18 блискучих вчителів, які, безумовно, не займають почуття гумору. Де вони раніше?

Навіть якщо людина не могла стояти в школі або коледжі, він все ще мав вчителя або вчителя в пам'яті, які не люблять всіх інших. Саме тому, що це (або це) геній був просто майстер його ремесла і не бачив роботу таким чином, щоб заробити гроші. Індивідуальний підхід, власний спосіб викладання, відмінне почуття гумору, можливість побачити через студент або студент відрізняє високий рівень професіонала від звичайного вчителя.

На цій планеті немає вчителів! Зігенно.cc. Він продовжує шукати реальне навчання Джеді для вас, з яким ви напевно не пропустили! Якщо всі мої викладачі були такими, що я буду бігти до кожного уроку заголовок або ніколи не опинитися від школи. Ці викладачі покажуть вам, що навчання не так нудно, нудно і вбивства. Я хочу, щоб отримати якомога швидше!

1,1 км Ніщо незвичайне: просто вчитель фізики, що робить експерименти. І це ще не Хогварц.

2,2 км Кожного разу студентка засвідчує вчителя, інший художник народжується. Сонце!

9636699

3. У Оригінальний спосіб боротьби з обманом. І найголовніше, юридично сертифіковано.

4. У Цей вчитель захопив кошеня на своєму шляху до роботи. Як навчити цей день.

5. Умань Один учитель сказав, що якщо весь клас отримує "розумний" для тесту, він прийде в костюмі Scooby-Doo і принесе дитяче шампанське. Студенти мали гарну роботу. І учитель - це людина свого слова!

6. Жнівень Наш вчитель просто не знайшов лінійки під рукою. Але це не припинило його!

7. Про нас Це мотивація на іспиті! Хтось придумав, що не має почуття гумору. .

8. У Учитель історії. Тоді ніхто не скаже, що не знає історії стародавнього світу.

р.

9. Навігація Здається, що щасливі квитки не тільки на трамваях. І пощастило когось!

10. Учитель геометрії, очевидно, може стояти з будь-якого кута. . й

, Україна

11. Цей учитель повинен уважно послухати.

12. Що таке себе, коли Менделєєв навчає хімічного уроку. . й

13.00 р. Зателефонуйте нам

14. Ми всі приходять з дитинства... І не виняток!

р.

15.00 р. Коли викладач є фанатом Star Wars, уроки набагато цікавіше. . й

16.00 р. Три метри над підлогою або досягають кисню. . й

17.00 р. Учитель початкової школи, який не забудеться.

18 років Це океї. Вчитель просто сидить там і дивиться, що ніхто не зраджує.

Я хотів би піти в клас з будь-яким з цих віртуозів. Не страшно! По-перше, я переконаний, що вчитель більше професія, ніж професія. Може Бог дасть їм здоров'я і силу продовжити, щоб порадувати своїх студентів. Я вже збираю бюлетень, тому я хотів піти в школу. У той же час я раджу показати ці дивовижні викладачі для всіх ваших друзів!

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное