730
Я бажав кращих, але виявився як завжди: 25 карт про правду життя. Право на очі булька!
«Ми бажали краще, але виявилося, як завжди» – це девіз багатьох людей. Ну і не виходить, що все було заплановано, адже доля відверта тепер і потім готує нас несподіваними сюрпризами на кожному етапі. Хто серед нас не ковтати традиційну «Я не п'яю більше», «Я буду навчатися з наступного семестру», «З понеділка по дієту», «Я буду працювати з березня», «Я не сниться з матом» і так само, але потім зрозумів, що це не буде за межі слів? Ні, це не означає, що ми слабкі в духі і не знаємо, як тримати обіцянки. Смішні, звичайно, але все ще: ми не любимо це – це життя!
Зігенно.cc. Він консультує вас не повісити ніс і не впадати в депресію, навіть якщо ваші плани покривають мідною талією. Відчуття гумору – найкраща зброя в боротьбі з неприємностями і невагомістю. А можливість посміхатися на собі, що економить нас в бюстці дня. Дивитися на ці листівки, які означають вас! Що це таке. . й
р.
Р.
р.
Габаритний зображення
Ви не можете сказати краще! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тексти пісень, а це означає: І життя є непристойним, незалежно від того, що! Зачекайте, щоб зробити щось. . й
Я впевнений, що ви не забудьте поділитися листівками про те, як дійсно трапляються речі в житті з кожним ви знаєте.
за допомогою igenno ru
Зігенно.cc. Він консультує вас не повісити ніс і не впадати в депресію, навіть якщо ваші плани покривають мідною талією. Відчуття гумору – найкраща зброя в боротьбі з неприємностями і невагомістю. А можливість посміхатися на собі, що економить нас в бюстці дня. Дивитися на ці листівки, які означають вас! Що це таке. . й
р.
Р.
р.
Габаритний зображення
Ви не можете сказати краще! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тексти пісень, а це означає: І життя є непристойним, незалежно від того, що! Зачекайте, щоб зробити щось. . й
Я впевнений, що ви не забудьте поділитися листівками про те, як дійсно трапляються речі в житті з кожним ви знаєте.
за допомогою igenno ru
Ця дівчина з синдромом внизу боляче під час матчу. Реакція баскетбольних гравців була легкою!
18 блискучих вчителів, які, безумовно, не займають почуття гумору. Де вони раніше?