На перший погляд це портрет красиючої дівчини. Тексти пісень, а це означає: Але ви повинні знати правду. й

Молоді люди, як правило, можуть бути цілком звільненими від мистецтва. Звичайно, це не про всіх. Є винятки цього правила. Але я говорю про більшість. Але це тільки тому, що в їх розумінні мистецтво є чимось дуже нудним, абсолютно незрівнянним і старомодним. Однак представники сучасного живопису доводять протилежність.

Подивіться на ці чудові роботи. На перший погляд це може здатися фотографіями. Однак, якщо ви подивитеся уважно, ви побачите, що цей художник має неординарний талант - він добре створює, просто гіперреалістичні портрети жінок. Назва майстра - Yigal Ozeri. Відпочинок в Нью-Йорку. Варто відзначити, що його унікальна техніка заслужено захоплюється тими, хто цінує красу в усіх його проявах. Я можу уявити, як це важко.

Ігаль Озері вважається іконічною фігурою в напрямку гіперреалізму.

р.

Тексти пісень, а це означає: Його портрети не можуть бути оброблені байдужими.

Особлива увага до деталей зачаровує. . й

Р

Я не помітив ніяких мазків. На принтері видрукували фотографії.

Озера не є оберненим, щоб поділитися своєю технікою малювання: спочатку художник бере фотографії жінок в боском природи, потім обробляє свої фотографії в Photoshop, а потім відтворює їх за допомогою масляних фарб.

Митець кладе натхнення з безсмертних полотен XIX століття.

Його роботи є своєрідним ode для краси і все красиво.

Я все ще вражений ... Зацікавити мистецтво модним і великим. Якщо ви хочете, щоб нам було цікаво, розповісти про цей талановитий художник за допомогою соціальних мереж друзям.

www.yigalozeriartist.com/