$60,000 в день! Цей сирійський притулок допоміг в кожному куточку світу. . й

У сучасному світі існує безліч способів вбити вільний час і без користі. Але якщо багато хто з нас витрачають на абсолютно непотрібні речі, то деякі люди дійсно корисні речі. Наприклад, в Інтернеті. Так, я вже чую ці неякісні клітки, які в режимі реального часу в Інтернеті, щоб покласти його легко, не наноситься на корисні речі, але в нашій історії все абсолютно відрізняється.

Норвезький блогер ім. Гісуса Симонарсона знайшов фотографію онлайн сирійського біженця прогулянку вулицями Бейрута, проводячи дочку, пропонуючи людям купити ручки для годування своєї сім'ї.

25 серпня Гісус опублікував виклик на своєму блозі, щоб знайти чоловіка. Після деякого часу норвезька звернулася до Карла Малоофа, яка представила організацію допомоги біженцям в Лівані. Виявилося, що це ім'я чоловіка Абдул, він ламав Сирію через громадянську війну і протягом 4 років не може знайти постійної роботи. Кароль допоміг Абдулу і його сім'ї (до його дочки він також має 9-річний син), забезпечуючи житло в біженському таборі.

Gissus вирішив запустити кампанії, яку він назвав Buy Pens. Похід до допомоги Абдула і його сім'ї. Але через те, що ця історія привернула увагу норвезької мови і тоді світові ЗМІ, ця сума була зібрана після 30 хвилин, а наступного дня перевищила 58 тис. дол. США.

Я думаю, що ми змогли показати яскравий приклад того, що в Інтернеті ви не тільки можете відповідати друзям і пост фотографіям з їжею, але і надати реальну допомогу іншим людям. Поділіться цим повідомленням з друзями, можливо, це надихне їх до таких дій і незабаром ми будемо писати про одного з них.

за допомогою igenno ru