537
Сонце, моя радість.
Якщо ви працюєте в офісі, дуже важливо, щоб у вашій команді є атмосфера взаєморозуміння і веселощів. Після цього робочий день буде прослужений, і робота принесе тільки радість. І досягти такої атмосфери неможливо без різних жартів і відвертів. Головний характер сучасного матеріалу впав на робочому місці, але його колеги вирішили використовувати його для іншого жарту, який, я впевнений, зловживав цілу команду. Вони фотографували сплячу людину і, за допомогою добрих старих фотошопів перемістили сплячу людину в різні смішні ситуації. З якоїсь причини я думаю, що це один з кращих способів боротьби зі соном на роботі.
Це те, що він дійсно був. . й
І тепер він в лазні. . й
Людина кидає
Почуття подобається ТРЦ Gulliver.
Мисливці на хальті
р.
Тексти пісень, а це означає: Ліжте поруч з мене. . й
На полотні Ганса Зацки. .
Уві сні
р.
Гей, DJ, не спати!
Народження Венери
У сьомому небі. й
Основна людина
Намалюйте мене, Джек. .
Майже герой «Дружини»
Сонце-брейк.
Габаритний зображення
Я не думаю, що ви повинні бути застарілими. Я впевнений, що цей хлопець сміється як інші. Якщо ваші співробітниці або друзі мають однакове почуття гумору, обов'язково розкажуть про це через соціальні медіа!
за допомогою igenno ru
Це те, що він дійсно був. . й
І тепер він в лазні. . й
Людина кидає
Почуття подобається ТРЦ Gulliver.
Мисливці на хальті
р.
Тексти пісень, а це означає: Ліжте поруч з мене. . й
На полотні Ганса Зацки. .
Уві сні
р.
Гей, DJ, не спати!
Народження Венери
У сьомому небі. й
Основна людина
Намалюйте мене, Джек. .
Майже герой «Дружини»
Сонце-брейк.
Габаритний зображення
Я не думаю, що ви повинні бути застарілими. Я впевнений, що цей хлопець сміється як інші. Якщо ваші співробітниці або друзі мають однакове почуття гумору, обов'язково розкажуть про це через соціальні медіа!
за допомогою igenno ru
Веселі десерти
"Я знаю, хто загинув мене." Цей 3-й тур-старий людина знайшов його вбивця після життя