Ця відчайдушна одружена жінка Запитає на Tech Support Не чекав відповіді!

Сім'я, як колективне господарство, є добровільним. Але якось, після того, як живе рік або більше в шлюбі, деякі люди починають припускати, що шлюбні відносини люблять рабство і що хтось переніс їх силою. У очах чоловіка дружина набуває особливостей неспішної змії, і жінка, здається, що чоловік має роги на голові. В результаті не можна жити в такому екзотичному зоопарку. Почненні та скандали. Любов і романтика зникають кудись.

Ця дівчина не відрізняється від інших. Вона знає, що сімейне щастя, з одного боку, і холодних почуттів і розпаду на іншому. Про питання: «Як зберегти відносини, повернути свіжість перших зустрічей і не залишатися на зламаному тросі?» Вона не соромно запитати про консультації з технічної підтримки, але не чекала отримати таку вичерпну відповідь. й

р.

Шановні друзі!

На початку року я модернізував від Boyfriend 5.0 до Чоловіка 1,0 і знайшов значний уповільнення. Це особливо вірно для квітів і ювелірних виробів додаток, який працював просто відмінно під Boyfriend 5.0.

Крім того, Чоловік 1.0 був не такими корисними програмами, як романтика 9.5 і особиста увага 6.5, але встановив пучок непотрібних програм, таких як Premier League 5.0, NHL 3.0 і більярд 4.1.

Комунікація 8.0 припинила роботу, а чистий будинок 2.6, коли ви намагаєтеся запустити, збиває всю систему. Я спробував використовувати Nine 5.3 для фіксації їх, але це не працює.

Що робити зараз?

Відчайдушний

Працівники технічної підтримки читали крі душі Деспіра і давали лише блискучу відповідь!

Шановні друзі!

Boyfriend 5.0 - це розважальний пакет і чоловік 1.0 - операційна система. Спробуйте запустити I Thinkt You Loved Me.exe, завантажити Tears 6.2 додаток, і обов'язково встановіть оновлення Guilt 3.0. Якщо ви це правильно, чоловік 1.0 автоматично запустить Jewel 2.0 і квіти 3.5 програми.

Тим не менш, уважайте, що якщо ви використовуєте ці додатки занадто часто, система буде працювати від Depressing Silence 2.5, Друзі 7.0 або Пиво 6.1. Що стосується пива 6.1, це небезпечна програма вірусу, яка завантажує додатки Poop і Loud Snoring Beta без ваших знань.

Однак не встановити Мати-в-law 1.0 (це вірус, який контролює всю систему і ви втратите контроль за ним).

Крім того, не намагайтеся перевстановити Boyfriend 5.0. Вони несумісні з чоловіком 1,0 і це призведе до збою системи.

Чоловік 1.0 - це чудова програма, але вона має обмежені ресурси пам'яті і дуже повільно запускати нові додатки. Для підвищення продуктивності пам'яті та вдосконалення системи ми пропонуємо вам придбати кілька нових програм. Рекомендуємо: Готування 3.0 і Красива білизна 7.7.

Успіхів!

Я вітаю обличчя відчайу, як вона прочитала відповідь на її лист скарги. Яскравість від мого обличчя, як ручка! Поведінка похилить в посмішку і вправо на комп'ютерному екрані вирішила змінити своє сімейне життя. Технологи знають, як правильно думати і раціонально. Поділіть ці смарт-поради для зміцнення відносин з іншими парами.

за допомогою igenno ru