480
Експресія і чарівність
Без кішки життя не те ж, і без собаки ціле взуття і не може пройти атаку. Тим не менш, собаки не тільки пильні охоронці і хороші помічники, але і вірні друзі, які ніколи не дадуть причину сумності. Якщо у вас є чотириногий друг, забути про поганий настрій!
Надзвичайно талановитий фотограф наших молодших братів Елке Вогельсанг створив серію неймовірно живих портретів собак. Навіть власні собаки взяли участь в цій приголомшливій фотосесії - нуди, скаут і Лолі. Ці відтворені моделі подарували фотосесію особливо життєрадісним настрійм і додано позитивність в атмосферу, що переважає в студії.
Просто подивіться на ті милі піонери. Емоції над краєм!
Вішний як собака
Приїжджайте тут, мед, поцікавлюся!
Яйця, кажуть: "Ахххххххххххххх!"
р.
Ви можете знайти весь світ з цією мовою.
Якщо вам потрібно. й
Нічне спостереження
4448866
Як виглядає цей светр?
Ви, я залишаю тебе.
Подаруйте мені лапу, другу, і ви будете дрібними.
2485925
Як смачний стейк!
Мм-хмм. Доброго дня!
B - незламні веселощі
Чому ви робите це для мене? Я вірний. й
Я співаю!
Сніг? Я навіть не купила пуховики і черевики.
Важкий вологий ніс
Не тільки у дітей, але й у тварин. Показати ці приголомшливі портрети ексцентричних хвости ваших друзів.
www.facebook.com/elke.vogelsang
Надзвичайно талановитий фотограф наших молодших братів Елке Вогельсанг створив серію неймовірно живих портретів собак. Навіть власні собаки взяли участь в цій приголомшливій фотосесії - нуди, скаут і Лолі. Ці відтворені моделі подарували фотосесію особливо життєрадісним настрійм і додано позитивність в атмосферу, що переважає в студії.
Просто подивіться на ті милі піонери. Емоції над краєм!
Вішний як собака
Приїжджайте тут, мед, поцікавлюся!
Яйця, кажуть: "Ахххххххххххххх!"
р.
Ви можете знайти весь світ з цією мовою.
Якщо вам потрібно. й
Нічне спостереження
4448866
Як виглядає цей светр?
Ви, я залишаю тебе.
Подаруйте мені лапу, другу, і ви будете дрібними.
2485925
Як смачний стейк!
Мм-хмм. Доброго дня!
B - незламні веселощі
Чому ви робите це для мене? Я вірний. й
Я співаю!
Сніг? Я навіть не купила пуховики і черевики.
Важкий вологий ніс
Не тільки у дітей, але й у тварин. Показати ці приголомшливі портрети ексцентричних хвости ваших друзів.
www.facebook.com/elke.vogelsang
Цей корабель пішов відсутній 100 років тому! Але Бермудський трикутник мав інші плани. . й
22 Причини, які пропонують кішка є краще ніж жінка humor з позовом до правди. . й