503
Банан фарширований
Природа, яка оточує нас всюди, живе власними законами. Людина, здається, вивчити ці закони, навіть намагається направляти певні процеси, але часто він знаходить себе в позиції дитини, яка не розуміє, що відбувається. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І життя окремих її представників, які зустрілися з ними. На цій основі виникає багато фобій, а люди, які схильні до них, стають більш і більш в останні роки.
Ще одна історія, яка тільки підтверджує всі перераховані вище, була до автора цього відео. Цей хлопець був просто божевільний їсти банан. Він помітив деякі рухи під шкірою. Що сталося в черговий шокований його і кожен, хто вже бачив його.
Ми можемо тільки вгадати, як цей павук закінчився всередині за кордоном. Якщо він не є незаконним, як подорожувати, або матір його залишив там у вигляді яйце, щоб чекати кращих умов – ми не знаємо. Але зараз я буду дуже ретельно шукати їжу, що я приніс з ринку. Ви теж повинні.
www.youtube.com/watch? v=d54PyNN1EdU
Ще одна історія, яка тільки підтверджує всі перераховані вище, була до автора цього відео. Цей хлопець був просто божевільний їсти банан. Він помітив деякі рухи під шкірою. Що сталося в черговий шокований його і кожен, хто вже бачив його.
Ми можемо тільки вгадати, як цей павук закінчився всередині за кордоном. Якщо він не є незаконним, як подорожувати, або матір його залишив там у вигляді яйце, щоб чекати кращих умов – ми не знаємо. Але зараз я буду дуже ретельно шукати їжу, що я приніс з ринку. Ви теж повинні.
www.youtube.com/watch? v=d54PyNN1EdU