Кріплення душі 40-річної жінки звернулися до всіх чоловіків. Про те, що багато думати. . й

Для того, щоб не відображати кого-небудь, її вік ввічливо називається Балзак. За 40 років жінка зуміла дізнатися всі переїзди і виїзди в життя. Хто може подумати, що це плоди самотності, але в її житті вона, непристойно або на жаль, зустрілися багато чоловіків, не всі з яких можна назвати людиною. Це крі душі красива, розумна, успішна жінка і надзвичайно талановитий психолог Лілія Ахремчик, адресована всім чоловікам.

Нехай, читач, ці слова не поширюються на вас, однак, вони повинні прочитати кожному. Чоловіки – не бути такими індивідами, жінками – дізнатися їх вартість та зберегти гідний бар. Цей жіночий маніфест варто повісити десь у видатному місці!

р.

«Я дорогою людиною...» .

Я маю нагоду зустрітися з чоловіками. І це також солодке почуття. Тому що іноді я хворий на те, як передбачувані і монотонні чоловіки.

Я маю на увазі, я дійсно не розумію, як ви можете бути впевнені, що це приголомшливо приваблива пропозиція, яка (особливо незрозуміло) може не приходити від найбільш привабливого чоловіка.

Коли ви були у віці про, ви чули і прочитали його в будь-який спосіб. По суті, ви навіть знаєте, як правильно йти до дня. Коли людина показує, коли він зникне, коли він наділяє через три тижні або три місяці, якби нічого не сталося, це все м'ясо. Скрипт відомий заздалегідь. Мед, ви розумієте це нудно? Кафе, ресторан Зателефонуйте мені в басейн або кішка шоу. Я знаю, де він збирається, але що я зацікавлений. Просто покажіть мені з першої хвилини, що я маю справу. І це не так нудно. Тексти пісень, а це означає: І ви будете трохи унікальний зараз.

Як психолог, я розумію, що інстинктує диск. Але, вірно кажучи, чоловіки дійсно нагадують примітивні тварини. Найкращий з вас, розроблений, з дотиком культури і цивілізації, насправді виглядає привабливо, смачно і привабливо чоловічих, а для цього спілкування іноді це не життєрадісна жертва ваших інтересів, часу, свободи. Але не багато! Не дивно!

Не можна грати з. "Щоб дізнатися один одному." «Як закрити?» 20см (Чи ви ідіот, мед?!) «Що ти бачиш Шекспіра мені?» «Я не добре з Шекспіром, я краще з чимось іншим». Стоп висить з вашим «неприємністю» як великий коштов. Якщо ви дійсно хочете дізнатися, що хвилює мене, я розповість вам. Розум. Він мене, розум.

Мед, коли я 40, я не дбаю багато про те, чи у вас є мумія або який розмір у вас є ... biceps. Я багато більше хвилююсь про те, що ми будемо говорити про раніше і після того, що ви досягнете життя, чи можна поважати вас і навіть захопити вас.

Тексти пісень, а це означає: І якщо ви хочете здивувати мене, здивуйте мене з людським ставленням. Я зрозумію, що ваш перший імпульс був для мене. Але у вас є мозок, поверніть на інший, див. мене як людину. Будьте чутливими і чутливими.

Я проживаю багато і знаю багато. Я можу бути вашим джерелом міцності, натхнення, ніжності, вашого росту і прогресу. Добре, досить смартувати, щоб побачити джерело за дробицями. Пройдіть трохи далі, ніж потрібно зволожувати.

До тебе дуже багато. Єдине, що не було любові. Навіть якщо повторити його, то вона все одно буде особливою, і її не можна використовувати. Я вже чув всі інші пропозиції.

Лілія Ахремчик

Як бачите, деякі жінки імунні до мозкового миття, запилення очей і локшини висить їх вуха. Порада цієї жінки з 40-річним досвідом обов'язково варто слухати. Поділіться цими глибокими думками про любов і стосунки з бутонами.

www.facebook.com/ah.lily/posts/791963924251531