616
13 Життя листівки на Iron Feminine Logic Truthful і гуморний!
Щоб зрозуміти жінку, вам не потрібно бути жінкою. Впевнений спосіб прийняти, що це просто неможливо. Щоб бути чесними, представники красивої половини людства навряд чи розуміють, що йде на голову. Висловлення «7 п'ят в тиждень». Так, красиві жінки мають 7 п'ят, але не тиждень, але день. Розрахунок кількості п'ят на тиждень. Це божевільний! Не одне - сказав він легко з жінками.
Це 13 листівок, в яких кожна жінка визнає себе. Всі чоловіки повинні бути сміятися на залізній жіночій логіці.
Р
р.
, Україна
Не скажи мені це не про вас. Ми знаємо ваших жіночних хитрощів. Це буде нудно жити без жінок. Вони роблять цей світ більш красивим. Чоловіки, цінують вашу даму. Жінки, будь ласка, зробіть кохану посмішку. Поділитися перлинами жіночої логіки з друзями. Я впевнений, що ці картки будуть звучати в їх крихкій душі.
Це 13 листівок, в яких кожна жінка визнає себе. Всі чоловіки повинні бути сміятися на залізній жіночій логіці.
Р
р.
, Україна
Не скажи мені це не про вас. Ми знаємо ваших жіночних хитрощів. Це буде нудно жити без жінок. Вони роблять цей світ більш красивим. Чоловіки, цінують вашу даму. Жінки, будь ласка, зробіть кохану посмішку. Поділитися перлинами жіночої логіки з друзями. Я впевнений, що ці картки будуть звучати в їх крихкій душі.
Незрівнянне відео дівчини з проблемною шкірою занурить в інтернет. Не сховайтеся за тоннами макіяжу!
Ця дитина загинула у вугрі матері. Що відбулося чергове справжнє диво!